Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NE ŽALE PARA Poznati glumački par uživa na ODMORU IZ SNOVA (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: M. Cvetković/RAS Srbija

Pauzu između radnih obaveza poznati bračni par Branka Pujić i Dragan – Gagi Jovanović iskoristio je da otputuje u Afriku, gdje uživaju u pravom rajskom ostrvu i nesvakidašnjim avanturama poput istraživanja džungle i kupanja u Indijskom okeanu.

Protekla godina bila je vrlo uzbudljiva za bračni par, pa sem što se Gagi nakon sedmogodišnje pauze vratio filmu, i Branka je radila na novim projektima poput serije “Švindleri”, ali i na novim epizodama “Sinđelića”. Upravo zato glumci su odlučili da se počaste egzotičnim odmorom na početku godine.

– Gagi i Branka su odavno planirali da posjete Afriku, a Zanzibar je sjajna lokacija za odmor. Iako su u godinama kada ne mogu previše da se upuštaju u avanture, odlučili su da upoznaju kulturu ovog egzotičnog ostrva i napune baterije na rajskim plažama – ističe izvor blizak glumačkom paru, i dodaje:

– Odmor na Zanzibaru košta oko hiljadu evra po osobi, ali Gagi i Branka ne žale novac. Pošto je Gagi doskoro imao problema sa leđima, ova destinacija mu je bila pravi pogodak kako bi plivao i odmarao se na suncu. Takođe, Branka je veliki ljubitelj mora, pa uživa da sjedi na plaži, čita knjigu i upija zrake sunca.

View this post on Instagram

💃🕺❤ #mexico

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic) on

Koliko uživaju u Africi, i sama glumica je otkrila na svom instagramu.

– Afrika u mom srcu. Uzbudljivo, nezaboravno – poručila je Branka uz fotografije s egzotične plaže na Zanzibaru, na kojima pozira u društvu Gagija.

Dok poznati glumac vrijeme provodi odmarajući se na plaži i kupajući se u Indijskom okeanu, glumica koristi svaku priliku da upozna bogatu istoriju i kulturu ovog afričkog ostrva, kao i da porazgovara sa lokalnim stanovništvom. Zajedno uživaju u lokalnoj kuhinji, a večeri uglavnom provode u istraživanju grada.

View this post on Instagram

❤🤗

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic) on

Uz to Branka i Gagi su još jednom pokazali da i nakon skoro tri decenije braka i dalje uživaju u harmoničnom odnosu. Njihova ljubav služi kao inspiracija za mnoge bračne parove, a Branka je nedavno objasnila i šta je potrebno da bi jedan brak opstao godinama.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO