Zabava

"Ne želim da imam ikakve veze se tim ljudima" Filip Car pobjesnio što ga porede sa Dalilinim sadašnjim dečkom

Filip Car uživa u Crikvenici, gdje se nakon posljednjeg gostovanja u emisiji "Narod pita" zaputio sa svojim drugom. Danas je proveo dan sa porodicom i pokazao kako uživa sa sestrićem, koga je čekao da upozna skoro dvije godine.

"Ne želim da imam ikakve veze se tim ljudima" Filip Car pobjesnio što ga porede sa Dalilinim sadašnjim dečkom
FOTO: ZADRUGA/YOU TUBE/SCREENSHOT

Car je sad otkrio koliko mu prija vrijeme sa porodicom. Uživam sa porodicom i odmaram se od svega prethodne dvije godine. Uživam u svom gradu sa porodicom i prijateljima rekao je Car.

FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ali, to nije sve. Car se dotakao i novog dečka Dalile Dragojević. Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak Dalile i izvjesnog gospodina, za koga su svi fanovi zaključili da je njen dečko, kao i da liči na Filipa i da je razlika to što nemaju tetovaže.

Car se za “Pink” osvrnuo na novinske natpise.

– Dodao bih samo da mi nije drago da se na naslovima portala stavlja moje prezime uz natpise kako neko liči na mene. Ne samo što je Filip Car jedan i jedinstven, pa glupo je da se bilo ko upoređuje sa mnom ili ja sa nekim. Nastojim da budem totalno van tih priča i nemam nijednu dodirnu tačku sa tim ljudima više. Konstantno me provlače… Razumijem da sam bio u tim nekim odnosima, ali stvarno se moj život kosi sa tim životima, tako da bih volio da se i novinski natpisi kad sam ja u pitanju, ako nije nužno, razdvoje od tih ljudi – poručio je Car.

Prihvati notifikacije