Politika

"JA ĆU PLATITI PSIHIJATRA" Vukanović poručio Stevandiću da smanji nervozu i frustraciju

Poslanik „Liste za pravdu i red“ Nebojša Vukanović odgovorio je predsjedniku Narodne skupštine Nenadu Stevandiću i poručio da će platiti psihijatra, kojeg god on doveo na sjednicu Kolegijuma parlamenta Srpske.

Nebojša Vukanović
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Vukanović je sumirajući jučerašnju sjednicu Kolegijuma NS RS, uoči današnje Skupštine, rekao da je bila veoma napeta i da je protekla u usijanoj atmosferi.

Ponovo je nakon moje pristojne diskusije i nekoliko pitanja eksplodirao predsjedavajući Nenad Stevandić, koji nije mogao obuzdati svoj bijes i nervozu, vjerovatno uzrokovanu informacijom o izboru Nenada Vukovića za novog delegata u Domu naroda BiH, čime su SNSD i prikolice izgubile mogućnost blokade i ucjenjivanja Savjeta ministara i Parlamenta BiH – napisao je Vukanović na svoj blogu.

On je objasnio da je sa šefom kluba PDP u NS RS Igorom Crnatkom postavio pitanja vezana za dnevni red, novu posebnu sjednicu, te dolazak na sjednicu Milana Tegeltije, koji nije dobio agremane Hrvatske za konzula u Rijeci.

Umjesto odgovara Stevandić je povision ton i preporučio mi ponovo da idem kod psihijatra, jer smatra da njega i vlast nerviram svojim pitanjima i ponašanjem – kaže Vukanović.

Pročitajte još

Dodaje da je predložio da nađu koga god hoće, psihologa ili psihijatra i da će on platiti.

– Da vidimo to moje mentalno zdravlje. Mislim da sam u nekim gabaritima i da je to nemoć vladajućih da me proglase budalom, jer ne se uklapam u njihov nakaradni sistem. A to pokazuje njihovu nemoć i frustraciju – rekao je Vukanović.

Podsjećamo, predsjednik NS RS Nenad Stevandić juče je izjavio kako je Vukanović na sjednici Kolegijuma parlamenta pravio haos i ometao rad poslanika, te da će ubuće tražiti da se dovede psihijatar na sjednicu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu