Politika

NEČASNE NAMJERE Košarac: Hajka na Viškovića nije i neće okaljati njegovo ime i ugled

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac istakao je da hajka protiv premijera Republike Srpske Radovana Viškovića nije, niti će uspjeti da okalja njegovo ime i ugled u srpskom narodu.

NEČASNE NAMJERE Košarac: Hajka na Viškovića nije i neće okaljati njegovo ime i ugled
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Premijera Srpske napadaju predstavnici politike koja je zagovarala rat u BiH i koja danas brani ratne zločince u svojim redovima. Rukopis te politike prepoznaje se u aktivnostima obavještajno-bezbjednosnih struktura, koje na osnovu lažnih optužbi i nekredibilnih svjedočenja nastoje diskreditovati premijera Viškovića – naglasio je Košarac.

Pročitajte još

On je ocijenio da je potpuno jasno da je cilj sramnih konstrukcija i insinuacija slabljenje institucija Republike Srpske i ličnosti premijera Viškovića.

– No, nalogodavcima neće poći za rukom da uspiju u nečasnim namjerama. Premijer Višković je ponosni pripadnik Vojske Republike Srpske, čestit i pošten čovjek, koji se marljivim radom bori za bolji život građana Republike Srpske – poručio je Košarac povodom brutalnih napada i medijske hajke iz Sarajeva usmjerene protiv premijera Viškovića.