Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NEĆE GROM U KOPRIVE” Aleksandra Radović izjavom nasmijala sve

Zabava
Autor:

Foto: G. Srdanov/RAS Srbija

Pjevačica Aleksandra Radović nema običaj da se šali na svoj račun u javnosti, zbog čega je jedan od njenih posljednjih komentara mnoge iznenadio i nasmijao.

Gostujući kod Nataše Miljković i Maje Nikolić, pop pjevačica Aleksandra Radović nedavno je pričala pod kojim uslovima je snimala spotove za novi album “Predvorje života”.

Ona je tada odgovorila da je šest spotova snimila za dva dana, te da je malo spavala, ali i otkrila kakvi su uslovi bili dok je ekranizovala numeru “Anuliran”.

– To je Petrovaradinska tvrđava. I tu je veliki minus. Ne znam ni koliki je bio. Ja sam u rolci. Sve je tanko. Sve snimam po zimi. Dogovorili smo se ekipa i ja da idući kada budem radila mora biti u nekom ljetnjem periodu da se ne bi posmrzavali. Oni su na ovom snimanju bili sa duplim kapama, rukavicama, pet jakni, a ja u rolkici – rekla je ona gostujući u emisiji “Među nama”.

Voditeljka Nataša Miljković je zatim pitala Aleksandru da li je dobila grip, prenosi Blic.

– Nisam, nisam. Nevjerovatno. Neće grom u koprive – rekla je pjevačica kroz smijeh, što je začudilo, ali istovremeno i nasmijalo gledaoce.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO