Zabava

NEĆE ŽALITI NI CENTA Evo na šta će Aleksandra Nikolić potrošiti 50.000 evra

Sinoć je u "Zadruzi" pobijedila Aleksandra Nikolić i osvojila 50.000 evra, a drugoplasirana je bila Ana Ćurčić.

Aleksandra Nikolić nakon pobjede u Zadruzi
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Ona je otkrila i na šta će potrošiti glavnu nagradu od 50.000 evra.

– Pomoći ću porodici, srediću stan, neki dio ću ostaviti kod kuće. Uložiću u nešto korisno. Kao što znate moj život nije bio nimalo lak, a sada ću ga sa ovim srediti. Planiram i biznis – kaže Aleksandra.

Podsjetimo, Aleksandra nije krila sreću zbog pobjede u “Zadruzi”.

– Preplavljena sam emocijama! Majka me je grlila, ne znam više ni šta mi je rekla… (smijeh) Pokušavali su da me ospore na raznorazne načine. Narod me je nagradio. Svadba sa Filipom? Moramo da se dogovorilo kad će – rekla je Aleksandra Nikolić sa osmijehom na licu, pa spomenula majku Slovenku i bivšeg dečka Dejana Dragojevića, pobjednika prethodne sezone “Zadruge”.

– Bila sam iskrena i transparentna. Znam zašto je mama uzdržano komentarisala vezu sa Filipom, al’ ima vremena, pričaćemo. Ne plašim se susreta sa Dejanom, krenula sam svojim putem, želim mu sreću – istakla je Aleks.

Aleks su obavijestili da je Filip Car vidio njen snimak kom razmjenjuje nježnosti sa Zvezdanom Slavnićem, pa je to i prokomentarisala, te navela da će zarađivati od TikToka.

Pročitajte još

– Filip je vidio snimak sa Zvezdanom? Ja sam njemu sve to rekla, mirna sam. Vidjeću na šta ću potrošiti nagradu, na nešto korisno sigurno. Biću mirna kad obezbijedim svoju porodicu, to je istina. Razmišljam o društvenim mrežama, što da ne, TikTok, sve… – dodala je pobjednica “Zadruge 6”, a spomenula je i Anu Ćurčić i odlazak u Crikvenicu, rodno mjesto njenog dečka.

– Sada o Ani mislim sve najbolje. Ovo je jedan prelijep trenutak, sve najbolje o njoj. U Crikvenicu idem uskoro, čim završim obaveze u Beogradu. Biće i upoznavanja porodica, desiće se sve vremenom – navela je Aleksandra, a cijeli intervju pogledajte u videu, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije