Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEĆETE NIKADA POGODITI Šta je Anastasija Ražnatović kupila u kineskom butiku

Zabava
Autor:

Foto: TV Prva/Screenshot

Mlada pjevačica, kćerka Svetlane Ražnatović, u jeku popularnosti uhvaćena je kako pazari potrepštine za kuću u kineskom butiku koji se nalazi blizu njene kuće.

Naime, ona je posjetila jedan kineski butik u kojem je pazarila dasku za peglanje. Ovim činom Anastasija Ražnatović je pokazala da živi život poput većine građana, te da joj marka i nije toliko bitna.

Mlada zvijezda u usponu Anastasija Ražnatović prije manje od tri nedjelje objavila je drugu pjesmu “Rane”, koja ima preko 18 miliona pregleda na najpopularnijoj platformi Jutjub. Ogromna popularnost ne sprečava je da živi kao sav normalan svijet i ponaša se kao većina njenih vršnjakinja.

Nasljednica muzičke dive umije često da pazari u ovoj prodavnici.

– Anastasija Ražnatović je sasvim obična djevojka i često je možete vidjeti u komšiluku kako pazari one osnovne stvari. Taj kineski butik joj je omiljen i često tu umije da kupi nešto što joj treba za kuću. Ovog puta je uzela kinesku dasku za peglanje, ali nedavno je uzimala i još neke predmete za kuhinju i kupatilo – kaže prodavačica iz obližnje prodavnice.

Inače, mladu zvijezdu je u kupovini uhvatila ekipa emisije “Paparaco lov“.

Praćenje zvijezde je, naime, počelo nakon gostovanja u jutarnjem programu televizije “Prva”, te su pomno ispratili svaki njen korak.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO