Zabava

"Neću da mu vratim 50.000 evra" Tara otkrila pravi razlog raskida sa Ša

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raskinuli su vezu, a manekenka sada otkriva razloge koji su doveli do kraha, i kaže da ne planira reperu da vrati 50.000 evra, koliko je platio njenu kaznu kada je diskvalifikovana iz "Zadruge 4".

"Neću da mu vratim 50.000 evra" Tara otkrila pravi razlog raskida sa Ša
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Nismo zajedno i to je to! Jednostavno naš odnos je trpio zbog nekih stvari koje su u posljednje vrijeme počele da se nagomilavaju. Teško nam je da komuniciramo, a najveći problem u našoj vezi je razlika u godinama. Problem je u meni i činjenici da mi se u posljednje vrijeme desilo mnogo stvari. Ne samo rijaliti, već i život i svi izazovi koje on nosi. Nama ne fali ljubavi u vezi, Nenad me obasipa pažnjom, ali postoji niz drugih faktora koji su sada nerješivi. Krenula sam kod psihijatra jer mi je sve postalo naporno, teško mi je da održavam ljubavnu vezu i od svega sam se udaljila – rekla je Tara za Alo, prenosi Blic.

Tara priznaje da je njihova veza bila “izgrađena na pogrešnom temelju”.

– Nenad očekuje od mene da dane provodim u kući s njim, a ja sam navikla da cijeli dan budem napolju, s prijateljima, u kafiću, u teretani. Izašla sam sa prijateljima u grad, a oni su mi dali čestitku na kojoj je pisalo „Tara, srećan raskid“ i pustili je na video bimu na splavu. Ja to nisam tražila, ali sam čula da je poslije Nenad zvao da dobije i on tu poruku. Nemam namjeru da mu vratim 50.000 evra jer ja taj novac nemam. S druge strane, nisam mu ni tražila da mi plaća kaznu. Drugačije bi bilo da mi je dao 50.000 evra pa da ja radim s tim novcem šta želim – rekla je ona.

Prihvati notifikacije