Hronika

"NEKA TE ANĐELI ČUVAJU" Prijatelji se potresnim porukama oprostili od Ane (15) koju je KOLIMA POKOSIO ROĐAK

Smrt ne postoji, ljudi umiru kada ih svi zaborave. Ti si samo otišla u drugi dom, da se tvoja duša i misli oporave.

"NEKA TE ANĐELI ČUVAJU" Prijatelji se potresnim porukama oprostili od Ane (15) koju je KOLIMA POKOSIO ROĐAK
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Postala si anđeo čuvar. Uvijek ćemo čuvati sjećanje na tebe, ti nam se nasmiješi nekada, tamo sa druge strane, tamo iza šarene duge! Neka te Anđeli čuvaju, a mi ćemo te čuvati duboko u našim srcima.

Ovim riječima od 15-godišnje Ane B. iz Obreža kod Varvarina, koja je podlegla teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći, oprostili su se njeni drugari, članovi KUD Kolo iz Obreža čiji je i sama bila član, piše Blic.

Borba ljekara Kliničkog centra Niš za Anin život trajala je dugih pet dana, od kada su je primili 20. septembra. Anu je, dok se sa komšinicom i bratom vraćala kući, dok su hodali trotoarom, pokosio mještanin U. A. koji je, da tragedija bude veća, Anin rođak.

Porodica nije gubila nadu uprkos teškim unutrašnjim povredama i činjenici da je pacijentkinja bila na aparatima. Nažalost, porodica je primila najgore vijesti.

Djevojčica je, kažu, bila ponos Obreža, pohađala je prvi razred Srednje ekonomske škole u Varvarinu i bila je dobar đak. Pametna, lijepa, vrijedna, dobra drugarica, sestra, kćerka. Tako je opisuju prijatelji i rodbina.

Među bliskim rođacima koji ne mogu da vjeruju šta se dogodilo je i Anin stric, Boban B. sa svojom porodicom.

– Prije samo pet godina, ostala je bez oca, Miroslav je preminuo u 38. godini, pa je majka, Jelica ostala sa dvije kćerke i sinom. Tu su i baka i deka, ne zna se kome je teže. Aninom bratu svakako, jer su bili blizanci – kazao je stric.

Kod vozača nije utvrđeno prisustvo alkohola, a izvještaj je sa svim prilozima sa uviđaja proslijeđen nadležnom tužilaštvu u Kruševcu.