Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NEKAD JE BOLJE OĆUTATI” Nataša Ninković 23 godine voli biznismena, a otkriva male tajne kako spasiti brak

Zabava
Autor:

Foto Marko Đoković/RAS Srbija

Jedna od najboljih srpskih glumica Nataša Ninković proteklih mjeseci bila je i te kako zauzeta brojnim snimanjima filmova, ali i igranjima u predstavama.

Najnovije ostvarenje, film “Ajvar”, bio je povod da se sa glumicom razgovara o braku, ljubavi, ali i svemu onome što život nosi. U ovom filmu, Nataša igra Vidu, koja je u braku sa Banetom (Sergej Trifunović), a par već duže vrijeme živi u Stokholmu.

– Vida ima cijeli jedan svijet sakriven u sebi. Sve to kaže je na neki način manje bitno od onog što zadržava u sebi. Njen lik traži neki decentan i suptilan rad. Vukla sam sve iz tog njenog zakopčanog svijeta – kaže Nataša za Kurir.

Glavnim junacima ovog filma jasno je da ljubav između njih više ne postoji.

– Partneri nekad nemaju snage da ozvuče problem, a kod Vide je baš to problem. Ona ne zna šta će sa svojim životom i čini joj se da je bolje s takvim problemom u paru nego da ostane sama s nekom istinom – dodaje Nataša Ninković.

Na pitanje da li je nekada u privatnom životu i braku nešto prećutala, odmah odgovara:

– Već 23 godine. Nisam osoba koja mnogo ćuti, ali s godinama dođe neka mudrost i naučiš da ne moraš uvijek da budeš u pravu. Nekad je bolje oćutati i prihvatiti, jer ne možeš da ih promijeniš. Ovo sve važi kada ima ljubavi, ali kada ona nestane, kao u slučaju VIde i Baneta, izliže se i ne postoje više sva pravila – završava Nataša.

Glumica je 23 godine u braku sa biznismenom Nenadom Šarencem, sa kojim ima dvojicu sinova – blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO