Zabava

NEKADA JE BIO VELIKI ZAVODNIK Aljoša Vučković se povukao iz javnosti zbog bolesti

Glumac Aljoša Vučković koga su obožavale naročito žene, povukao se iz javnosti zbog bolesti!

NEKADA JE BIO VELIKI ZAVODNIK Aljoša Vučković se povukao iz javnosti zbog bolesti
FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE

Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim – rekao je Aljoša Vučković za Kurir ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

Vučković u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćerke – Leanu i Saru. Aljošu najviše pamte po ulogama iz “Velog mista”, ali i seriji “Bolji život” gdje je glumio doktora Lukšića. Aljoša se prisjeća te serije koja se i danas reprizira.

Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija
Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

– Eh, možemo se mi danas da pitamo šta je fenomen ili važnost “Boljeg života” ili filma “Casablanca”. A odgovor je ono nešto što se ne vidi, zapravo ne primjećuje. Iza tih kultnih projekata stoje dobar rad, duša i profesionalnost. Kad podvučem crtu od perioda nastanka “Boljeg života” do danas, shvatim da sve stoji na mjestu, sve stagnira. Šta reći osim da će nam doći bolji život samo ako pokušamo da vratimo sjećanja. Retke su bolje prilike, skoro ih nema. Sve nam funkcioniše o principu “hajmo da probamo da bude bolje”, i to bolje traje dva minuta, pa stane – rekao je Aljoša Vučković.

(pulsonline)