Zabava

"NEKADA SAM NJEŽNA, A NEKADA DIVLJA" Goga Sekulić za vrijeme pandemije ne sjedi skrštenih ruku

Pjevačica kaže da joj je gluma velika ljubav i da je pored muzičke škole išla u dramsku, ali da nikada nije kasno da se aktivira i na tom polju.

"NEKADA SAM NJEŽNA, A NEKADA DIVLJA" Goga Sekulić za vrijeme pandemije ne sjedi skrštenih ruku
FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Pjevačica Goga Sekulić za vrijeme pandemije ne sjedi skrštenih ruku, već je nedavno izdala pjesmu “Problem”.

– Snimljena je još prije pola godine ali zbog situacije u svijetu, pa i kod nas, ipak sam odlučila da je izdam u ovom momentu jer fanovi pišu non-stop kada će nešto u mom fazonu – kaže Goga, koju smo pitali kako je suprug Uroš reagovao na kadrove iz spota u kojima se pojavljuju atraktivni muškarci.

– Uroša to ne zanima kada je posao u pitanju jer zna da sam ja profesionalna što se tiče muško-ženskih odnosa. A konkretno sa modelom iz spota pozira naša poznata manekenka, nas dvoje nismo imali zajedničke scene.

Dio teksta kaže: “Noćas sam luda, divlja”, zato smo je pitali kada je ona takva.

– Zavisi od situacije, nekada sam nježna, a nekada luda i divlja – kroz osmijeh kaže Goga, koja tvrdi da nikada nije bila sa oženjenim muškarcem, kako kažu stihove njene pjesme.

– Nikada nisam bila sa oženjenim mada obično su svi pred razvodom kada se udvaraju.

– Uvijek se šalim na svoj račun da Holivud plače što nisam još snimila film. Ja sam pored muzičke škole išla i u dramsku, ali nikada se ne zna.

I u vrijeme pandemije Goga živi na relaciji Beograd-Cirih.

– Meni je divno sa svojim sinom, uživamo. Nastupi mi nedostaju naravno, publika i pjevanje, ali meni nikada nije dosadno – ističe ona i dodaje da nije imala “štek za crne dane”

– Veliki su problem finansije jer nemamo prihoda, a računi samo stižu. Ja ne umijem da čuvam novac, prosto kada imam trošim.

Sa suprugom, kako kaže, ne priča o poslu.

– Uglavnom razgovaramo o svemu što se tiče našeg djeteta i porodice jer njega ne zanimaju estradne priče i ženske teme koje imam sa prijateljicama – kaže pjevačica, koja je nedavno pobrala komplimente kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u vešu.

– Nisam baš toliko aktivna na društvenim mrežama jer nisam od onih koje se po cijeli dan slikaju. Tako da imam od običnih fotki do provokativnih, a na komentare ne obraćam pažnju – ističe Goga.

Goga kaže da oko naslednika Vasila Andreja najviše brinu ona i suprug, prenosi Blic.

– Uživam da sve sama obavljam oko djeteta tako da mi ne treba pomoć, osim kada nešto moram da obavim ili odem na neko snimanje, tu su bake, ali kratko – kaže pjevačica i dodaje šta joj je najbitnije u vaspitanju sina.

– Da odrasta normalno i bude lijepo vaspitan, da uživa u djetinjstvu uz puno ljubavi i sreće.

Prihvati notifikacije