Banjaluka

"Nektar Color Fun Run" Najzabavnija trka i ove godine u Banjaluci

Banjalučka pivara sa svojim brendom Nektar pivom sponzor je najzabavnije trke pod nazivom "Nektar Color Fun Run", koja će biti održana u subotu, 3. juna, kao dio banjalučkog festivala "Vivia Run&More Weekend".

Djevojka drži dvije konzerve piva u ruci
FOTO: BANJALUČKA PIVARA

U sklopu ove urnebesne i jedinstvene trke u Evropi, Banjalučani i njihovi gosti, različitih profila i generacija, trčaće tri kilometra posipajući se organskim bojama, uz pozdravne decibele sa muzičkih punktova. 

– Grad na Vrbasu odzvanjaće smijehom, plesom, drugarstvom, poklonima… Slavimo svakog uspješno obojenog učesnika. Ne vjerujte nam na riječ. Provjerite! – navode iz Run&More Community. 

“Nektar Color Fun Run” privlači posebnu pažnju takmičara i navijača sa svih strana svijeta, a posebno mladih.

– Drago nam je što i ove godine možemo podržati “Vivia Run&More Weekend” festival, koji promoviše zdrave navike, fer plej, poštovanje razlika, prijateljstvo, istrajnost i uzajamnu podršku – kažu iz Banjalučke pivare.

U sklopu večernjeg programa, “Vivia Run&More Weekend” festival poklanja besplatan koncert splitske grupe TBF, na kojem će takmičari i publika moći da se osvježe i uživaju u Nektar pivu sa kojim nema mjesta mračenju.

Djevojka drži dvije konzerve piva u ruci
FOTO: BANJALUČKA PIVARA

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije