Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEMA LIJEPO MIŠLJENJE O LIDERU Rijana: Tramp je mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi

Svijet
Autor:

Foto: Instagram

U razgovoru za Vogue gdje je govorila o svojim modnim i muzičkim podvizima, Rijana je prokomentarisala i američkog lidera Donalda Trampa rekavši kako se čini da je on mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi.

Naime, Rijana je više puta javno prozvala Trampa. Kada je američki lider nedavnu masovnu pucnjavu u El Pasu nazvao činom kukavičluka koji je rezultat mentalnih problema, pjevačica mu je odgovorila da pogrešno speluje terorizam.

– Ljudi se ubijaju ratnim oružjem koje legalno nabavljaju. Ovo jednostavno nije normalno. To nikada ne bi trebalo biti normalno. A činjenica da je to klasifikovano kao nešto drugačije zbog boje njihove kože? To je šamar u lice. Potpuno je rasistički. Stavite Arape ss istim oružjem u taj isti Valmart u El Pasu i nema šanse da bi Tramp tamo sjedio i govorio u javnosti o mentalnim problemima. Čini se da je predsjednik trenutno mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi – rekla je ona.

Kada je novinar prošle godine tvitovao da je Rijanina “Don’t Stop the Music” odjekivala na Trampovom mitingu, Riri je tada odgovorila sa: “Neće još dugo”, prenosi Klix.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO