Sudbine

"NEMA NI 40 KILOGRAMA" Zamjenik direktora bolnice o zdravstvenom stanju Marine Tucaković

Marina Tucaković hospitalizovana je u utorak i trenutno se nalazi u KBC Dragiša Mišović pod budnim okom ljekara. Pored teške maligne bolesti sa kojom se Tucakovićeva bori već godinama, korona virus je dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje.

"NEMA NI 40 KILOGRAMA" Zamjenik direktora bolnice o zdravstvenom stanju Marine Tucaković
FOTO: RAS SRBIJA

Prema riječima Profesora Dr. Peđe Savića, zamjenika direkora KBC Dragiša Mišović, ona je i dalje u životnoj opasnosti, prenose domaći mediji.

– Negdje sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a kovid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odnio, a posebno ovako nešto – započeo je razgovor Profesor Savić.

– Ona je i dalje respiratorno nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom… Na odjeljenju intenzivne njege je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je video… Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma – rekao je Dr. Predrag Savić za Kurir.

Prihvati notifikacije