Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NEMA TU SKANDALA” Kaja pričala o razvodu, pa progovorila o AFERI SA HRVATSKIM FUDBALEROM

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Pjevačica Kaja Ostojić danima je bila u centru skandala nakon što je javnost saznala da se razvodi od supruga Džuniora Džeka.

Ona se više puta oglašavala na društvenim mrežama navodeći da niko ne zna šta se dešava iza kulisa, a sada je o svom propalom braku progovorila u jednoj emisiji, navevši da njih dvoje više ne mogu da budu prijatelji.

– Greška je što nismo odmah podijelili sa javnošću da smo se razveli jer bismo preduhitrili grozne priče koje su ovih dana bile u medijima. Ništa od toga nije tačno, sem da smo razvedeni. Više od dva mjeseca nismo zajedno, proces još uvijek traje. Volim sve da obrnem na šalu, te nisam htela da prezentovanjem svoje tužne priče prikupljam poene kod publike – izjavila je ona u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

Foto: Instagram/kaya_ostojic/Instagram

— Nije tu bilo nikakvih skandala, rastali smo se u okej odnosima. U ovom trenutku ne možemo ostati prijatelji. Nakon pet godina braka nikada ne bih dozvolila da kažem išta loše o toj osobi. Kćerka i brat su mi najveća podrška u cijeloj situaciji. Stvorila sam život u Belgiji, malo sam se odvikla od konstantnog boravka u Beogradu – dodala je Kaja.

Voditelj emisije Ognjen Nestorović je htio da zna i nešto više o njenom navodnom ljubavnom odnosu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem sa kojim su je mediji povezivali, a Kaja je pokušala da izbjegne odgovor na ovo pitanje.

– Opekla sam se zato što sam svoj privatni život izlagala previše javnosti. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna. Ne želim više nikada da pričam o svom privatnom životu. To je nešto što meni jako dragocjeno – rekla je Kaja.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO