Hronika

"NEMA UTJEHE NI LIJEKA ZA OVU TUGU" Sahranjen Branislav Ernaut u Lušci Palanci

U Lušci Palanci kod Sanskog Mosta danas je sahranjen Branislav Ernaut, koji je tragično preminuo 16. oktobra u 36. godini života. Ernaut je obavljao poslove komandira vanjskog obezbjeđenja u Kazneno popravnom zavodu Banjaluka, gdje ističu da je njegova smrt veliki gubitak za Ministarstvo pravde, KPZ Banjaluka i društvo u cjelini.

"NEMA UTJEHE NI LIJEKA ZA OVU TUGU" Sahranjen Branislav Ernaut u Lušci Palanci
Foto: Privatna arhiva

Oproštajne govore pred više od 2.000 prijatelja, radnih kolega i ožalošćenim članovima porodice pročitali su Ernautovi prijatelji i radne kolege Goran Prosan i Goran Selak.

Brate naš, otišao si mnogo prije vremena a nas ostavljaš da tugujemo i da te pamtimo. Umjesto da planiramo slavlje, moramo da se opraštamo od tebe i to je ono što najviše boli. Nema utjehe ni lijeka za ovu tugu, ali ostaju nam lijepa sjećanja na tebe i na vrijeme koje smo zajedno provodili. Dragi naš Kićo, neka ti je vječna slava i hvala ti za sve – rekao je Goran Selak, direktor KPZ Banjaluka i prijatelj pokojnog Ernauta.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Tragičnu i iznenadnu smrt Branislava Ernauta – Kiće njegovi prijatelji i poznanici primili su sa nevjericom. Za sve njih, Ernaut će ostati upamćen kao veliki čovjek velikog srca, hrabar, uvijek pozitivan, sposoban i marljiv. Ernaut je preminuo u Beogradu 16. oktobra od posljedica pucanja aneurizme u mozgu, nakon što mu je dan ranije pozlilo tokom trčanja u banjalučkom parku Mladen Stojanović.