Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEMAJU SVI U SRBIJI OVAJ LUKSUZ Lalatović na okupljanju Vojvodine otkrio: MILIONSKA ponuda je ODBIJENA!

Sport
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Fudbaleri Vojvodine danas su počeli pripreme za novu polusezonu. Okupljanjem u FC „Vujadin Boškov“ i treningom koji je počeo u 10 časova, Novosađani su krenuli sa pripremama za drugi dio takmičenja u Superligi Srbije.

Šefu stručnog štaba Vojvodine Nenadu Lalatoviću odazvalo se 19 igrača, a to su: Mladen Devetak, Ranko Veselinović, Siniša Saničanin, Igor Jeličić, Nikola Vasiljević, Aranđel Stojković, Marko Đurišić, Nikola Drinčić, Miljan Vukadinović, Miodrag Gemović, Petar Bojić, Dejan Zukić, Marko Bjeković, Mirko Topić, Mihajlo Nešković, Bojan Matić, Ognjen Đuričin, Nemanja Čović i Jovan Kokir. Usled obavljanja lekarskih pregleda, odsutni su bili golmani Emil Rockov, Nikola Simić i Nemanja Toroman, a oni će se već na današnjem popodnevnom treningu uključiti u rad sa ekipom.

Što se tiče igrača koji su bili članovi „Stare Dame“ prošle jeseni, sa današnjeg treninga su izostali Nikola Petković i Željko Filipović, koji su raskinuli ugovore sa klubom, kao i Milan Lazarević, Nemanja Vučić i Nemanja Nikolić, na koje šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović više ne računa i stoga je izvesno da će u ovom prelaznom roku oni preći u neku drugu sredinu.

Takođe, šef stručnog štaba Nenad Lalatović je otkrio i to da je klub u ovom prelaznom roku već dobio određene konkretne milionske ponude za Mirka Topića, ali da je stav kluba takav da on treba da ostane igrač Vojvodine barem do kraja sezone.

Prema riječima Vošinog trenera, ovog januara će sigurno biti još aktivnosti po pitanju transfera.

– Očekuju nas teške pripreme, a za sada nam je došao jedan novi igrač. Očekujem da ih dođe još nekoliko, jer otišla su petorica, a koliko ih ode, toliko treba i da ih dođe. Takođe, sve to treba pripremiti i uigrati, kako bismo na proleće bili oni pravi. Vukadinović je kvalitetan igrač i sigurno će biti veliko pojačanje za nas, a dok sam bio trener Čukaričkog i Radničkog, protiv mojih tadašnjih timova je bio možda i najbolji na terenu, te sam uvjeren da će nam na krilnim pozicijama pomoći u borbi za Evropu – izjavio je Lalatović.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO