Zabava

"NERVIRA ME KADA CRKVA TO OSUĐUJE" Glumica je išla na terapije, a Novak Đoković joj je bio INSPIRACIJA

Mnoge poznate ličnosti odlaze na psihoterapiju, a naša glumica kaže da su joj psiholog, medtiacija i Novak Đoković pomogli da se suoči sa nedaćama.

"NERVIRA ME KADA CRKVA TO OSUĐUJE" Glumica je išla na terapije, a Novak Đoković joj je bio INSPIRACIJA
FOTO: VLADA ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA

Psiholog me je suočio sa problemom kog nisam bila svjesna. Kada mi je rekao o čemu je riječ, o kojim strahovima, odmah mi je postalo jasno da je to to i prihvatila sam njegovo mišljenje. Odlazak kod psihologa posebno bih preporučila onima koji treba da postanu roditelji. Zbog djece, prije svega, da bi ona bila bolja, jer klinci sve upijaju od nas – ispričala je glumica za magazin Gloria.

Nada kaže da joj je pored psihoterapije izuzetno pomogla i meditacija, te da joj je primer za to bio Novak Đoković, prenosi Blic.

– Oni koji vjeruju, imaju volju i žele da osjećaju više ljubavi lako ulaze u meditaciju. Mene oduševljava što Novak Đoković meditira, bavi se jogom iako je pravoslavac i vjeruje u Boga. On je jedan od onih koji su pobijedili svoju osjetljivost ili plahovitost. Njegov um je u takvom stanju da on sve može da prevaziđe, da vidi put kada je u problemu i uspeva da dođe do trijumfa. Iskoristio je neke drevne tehnike iz drugih kultura i pomogao sebi. I ja sam krštena, poštujem svoju kulturu i nasleđe, ali preporučujem meditaciju i nervira me kada naša crkva osuđuje ljude koji se bave ovim tehnikama – navela je Nada Šargin.