Svijet

NESREĆNI MUŠKARAC PODLEGAO POVREDAMA Preminuo policajac ranjen u pucnjavi u Igalu

Službenik granične policije M.L. preminuo je od posljedica ranjavanja nakon pucnjave koja se dogodila u centru Igala danas oko 14 časova. On je podlegao povredama nakon što je operisan u risanskoj bolnici, saopšteno je Vijestima iz vrha Uprave policije.

NESREĆNI MUŠKARAC PODLEGAO POVREDAMA Preminuo policajac ranjen u pucnjavi u Igalu
FOTO: RAS SRBIJA

Kako se sumnja, njega je iz vatrenog oružja, sa zadnjeg sjedišta policijskog automobila, ranio jedan od troje kosovskih državljana koji su privođeni jer nisu posjedovali identifikaciona dokumenta.

Pročitajte još

Nakon ranjavanja policajca kosovski državljani su pobejgli, ali su oko 17 časova uhapšeni u Sutorinskom polju.

Kada ih je policija pronašla i opkolila osumnjičeni za ranjavanje policajca ponovo je potegao pištolj. Ranjen je u ruku u razmjeni vatre.

Inspektori su tada uhapsili njega, još jednog muškarca i žensku osobu koja je sa njima bila u društvu.

Iz Uprave policije rekli su da rade na identifikaciji troje uhapšenih.

Ranije danas iz te institucije zvanično su saopštili da je njihov kolega ranjen.

Danas je u Igalu došlo do upotrebe vatrenog oružja na štetu policijskog službenika Sektora granične policije M.L. Prilikom radnje privođenja tri osobe koje su u mjestu Sutorina zatečene bez ličnih dokumenata od strane službenika granične policije jedno od kontrolisanih osoba je upotrebom vatrenog oružja nanijela policijskom službeniku M.L. povrede opasne po život. Oni su se nakon događaja dali u bjekstvo – saopšteno je iz Uprave policije.