Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NESTALA KAO DUH Na svoj rođendan otputovala na egzotičnu destinaciju, IŠĆEZLA SA DRUŠTVENIH MREŽA, ne javlja se na telefon (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: carla_margarita/instagram/screenshot

Porodica sa Floride očajnički pokušava da pronađe 36-godišnju ženu koja je nestala na rođendanskom putovanju za Kostariku.

Karla Stefanijak vraćala se kući sa Kostarike na svoj rođendan, 28. novembra, ali nikada nije stigla.

Ona i njena zaova Ejpril Antonijeta otputovale su za Kostariku da proslave Karlin rođendan. Obišle su mnogo mjesta i dobro se zabavile.

Ejpril se vratila kući dan ranije. Ona je rekla da ju je Karla dovezla na aerodrom, nakon čega je vratila njihov iznajmljeni automobil. Karlu je pokupio vozač “Ubera” i odvezao je nazad u stan iznajmljen preko “Airbnb-a”.

Ejpril je rekla da su ona i Karla nastavile da se dopisuju dok je ona čekala da se ukrca na svoj let.

Vozač “Ubera” je ponudio Karli jednočasovnu turneju po San Hoseu, što je ona prihvatila i krenula oko sat kasnije po povratku u apartman. Ona i Ejpril su takođe komunicirale jedna s drugom tokom tog putovanja. Karla se vratila iz obilaska i javila Ejpril, navodeći da pada kiša i da je nestalo struje. To je bilo posljednji put kad su se čule.

Karla je trebala da se vrati na Floridu sljedećeg dana, 28. novembra, avionom u 1 popodne do Majamija. Međutim, to se nije dogodilo. Ejpril je rekla da isprva nije bila zabrinuta što joj se Karla nije javila ujutro jer je mislila da je zaspala.

– Nestala je poput duha na svoj rođendan, što nimalo ne liči na nju – rekla je Ejpril, dodajući da se Karla nije oglašavala na društvenim mrežama što je veoma čudno.

Ejpril je pozvala FBI, američku ambasadu i kancelariju senatora Marka Rubija povodom Karlinog nestanka, te otvorila stranicu na “GoFundMe” da finansira potragu. Njen suprug i prijatelj odletjeli su za Kostariku kako bi tragali za Karlom.

Oni su razgovarali sa obezbjeđenjem, vozačem “Ubera” i vlasnicima apartmana, koji kažu da je Karla u srijedu ujutro ušla u nepoznati automobil.

– Plašim se onog što će pronaći tamo – rekla je Ejpril.

Policija je potvrdila da je Karla napustila apartman sa prtljagom rano ujutro u 5 sati. Ejpril je navela da je Karla živjela u Tampi 12 godina. Ejpril sa mužem – Karlinim bratom – i njegovim ocem živi u Rivervjuvu.

– Bila je vedra i srećna osoba. Plašim se da je prosto previše vjerovala nekome tamo – dodala je Ejpril.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO