Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NESTALO IM NOVCA Miki pred bankrotom ZBOG SUZANE, moli prijatelje da mu NAĐU POSAO (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Predrag Dedijer/RAS Srbija

Miki Đuričić koji je trenutno u kućnom pritvoru i nosi nanogicu, prema pisanju domaćih medija, pokušava da sakrije svoju vezu sa Suzanom Perović, koja navodno već neko vrijeme živi sa njim.

Kako je prenio Kurir , Miki je ugasio svoj Instagram profil kako bi uspio da sakrije svoju privatnost od javnosti, te je potrošio više hiljada evra na renoviranje kuće zbog čega je sada pred bankrotom.

– Miki je stalno kačio slike radova na svojoj kući, ali kada je shvatio da su svi provalili da je tu i Suzana, ugasio je profil. Mnogi su počeli da ga psuju i da mu prijete prijavama pošto on još pola godine ima zabranu prilaska Suzani, do kada mu traje kućni pritvor, odlučio je da se više ne eksponira. Ovako mu je ljepše, kad niko ništa ne zna, a komšije ćute. Inače, mnogo para je potrošio da bi dozidao kupatilo, veliku dnevnu sobu, trpezariju i spavaću sobu kako bi se totalno odvojili od njegovog oca Mirka. A da ne pričam koliko je hiljada evra dao na eksluzivni namještaj koji voli Suza. Ma mermerni podovi su tu, pa centralno grijanje na kotao i još štošta. Mirko se samo krsti kad stigne neki kamion, pa krenu da istovaraju robu i namještaj, ali ćuti, šta će. I on živi o njihovom trošku – navodi izvor.

Iako i dalje kriju svoju vezu, Suzana je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju u Mikijevom omiljenom dresu i napisala “partneri u zločinu” , zbog čega mnogi spekulišu da njihova ljubav zapravo cvjeta, kao i da su navodi ovog izvora istiniti.

– Dosta para su spiskali, pa je Miki ipak odlučio da pokuša ponovo sa traženjem posla u okolini. Zamolio je par prijatelja da ga preporuče u nekim popularnim restoranima. Kaže da će ovaj put da pristane na bilo koju ponudu jer je u škripcu sa parama. On Suzani ne dozvoljava da radi bilo šta, a kako sam čuo, ona nije odgovorila ni na jednu ponudu koju je imala, jer se nikome ne javlja na telefon – dodao je izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO