Zabava

“NEŠTO NOVO I DRUGAČIJE” Ceca otkrila detalje o Anastasijinom NOVOM ALBUMU

Budući da u proteklih nekoliko mjeseci Anastasija Ražnatović vješto izbjegava medije ne bi li se u miru posvetila poslovnim poduhvatima, na njenoj majci Svetlani Ceci Ražnatović je ponovo ostalo da, kako to folk diva u šali kaže, bude “PR svojoj porodici”.

“NEŠTO NOVO I DRUGAČIJE” Ceca otkrila detalje o Anastasijinom NOVOM ALBUMU
FOTO: MIOMIR MILIĆ/RAS SRBIJA

U posljednjem intervjuu, datom pred kamerama emisije “Exkluziv”, ona je otkrila kako protiče rad na albumu prvencu njene mezimice.

Anastasija radi na albumu, dok se ja polako trudim da skupim pjesme, osluškujem melodije. Sa druge strane, ona je sklopila album i samo još treba da uđe u studio.

– Nas dvije imamo jako sličan ukus. Identične stvari nam se sviđaju. Apsolutno je podržavam i mislim da je fenomenalno sve što je odabrala. U pitanju je nešto novo i drugačije, nešto što prati taj svjetski zvuk i, u suštini, potpuno dijametralno suprotno od onoga što ja radim – zaključila je Ceca.

Anastasija je prvi singl “Savršen par” izdala u jeku ljeta 2018. godine, a do danas je zvanični spot za ovu pjesmu zabilježio preko 50 miliona pregleda. Ipak, druga numera “Rane” pokazala se kao još veći hit budući da je za nepunih sedam mjeseci zabilježila preko 57 miliona pregleda na Jutjubu.

(Blic Puls)