Sudbine

Nešto što će zauvijek pamtiti: Beskućnici su, imaju šestoro djece i 24 godine nisu mogli sebi da priušte vjenčanje (VIDEO)

Rozalin Ferer (50) i Romel Basko (55) sa Filipina već nekoliko godina živi u maloj napuštenoj kolibi sa svojih šestoro djece. Tokom 24 godine, koliko su zajedno, jedino o čemu su brinuli bilo je kako obezbjediti dovoljno hrane, zbog čega nisu bili u mogućnosti da svoju ljubav krunišu brakom.

Nešto što će zauvijek pamtiti: Beskućnici su, imaju šestoro djece i 24 godine nisu mogli sebi da priušte vjenčanje (VIDEO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Ričard Strenc, vlasnik frizerskog salona u blizini “kuće” supružnika, upoznao je par dok su sakupljali plastiku za probaju ne bi li zaradili novac za hranu, piše Dejli mejl.

– Saznao sam kako njih dvoje žive zajedno više od dvije decenije, ali nisu mogli da priušte vjenčanje. Dirnula me je njihova ljubavna priča, pa sam kontaktirao svoje prijatelje, koji su mi pomogli sa cijelom organizacijom vjenčanja, kako bi ih iznenadio – rekao je Ričard.

Njihovo glamurozno fotografisanje bilo je zakazano za 13. februar, Rozalin je dobila bijelu vjenčanicu, a Romel je bio u odijelu, prenosi Blic.

– Jednom sam sanjala o vjenčanju u bijelom, ali tada sam bila djevojčica, Davno mi je to sišlo sa uma. Nikada nismo imali dovoljno novca i samo smo se koncentrisali na to da svakodnevno imamo dovoljno hrane. Sada se osjećam tako blagosloveno što se to dogodilo. Zahvalna sam – ispričala je Rozalin.

Ričard i njegovi prijatelji takođe će paru platiti i crkveno vjenčanje, za koje se nadaju da će biti održano kasnije ove godine, čim par dobije sva potrebna dokumenta.

– Prava ljubav je nešto što treba slaviti. To je vrlo posebno, bez obzira da li ste bogati ili siromašni – zaključio je Ričard.