Zabava

NESTRPLJIVO ČEKA DOLAZAK BEBE Nina Janković i u trudnoći nastavlja da radi punom parom

Glumica Nina Janković uživa u trudnoći i nestrpljivo iščekuje dolazak kćerke. Ipak ona ne krije da pomno pazi na svoju ishranu tokom druge trudnoće, jer ne želi previše da se ugoji.

NESTRPLJIVO ČEKA DOLAZAK BEBE Nina Janković i u trudnoći nastavlja da radi punom parom
FOTO: KOSTADIN KAMENOV/RAS SRBIJA

U petom sam mjesecu trudnoće i trudim se da se ugojim kao prvog puta, bilo je previše – poručila je Nina u emisiji “Kec na jedanaest”, te dodala da će ponovo u drugom stanju biti vrlo glumački angažovana:

– U januaru počinje snimanje nastavka serije “Ubice mog oca” i vjerovatno ću imati najviše krupnih kadrova ikada. Mnogo stvari će se u ovoj sezoni razriješiti.

I nakon prve trudnoće sa sinom Vukašinom glumica se već poslije dva mjeseca vratila poslu, a nedavno je otkrila da joj nije bio problem ni na setu da doji bebu, prenosi Blic.

– Neko može da kaže vidi ovu budalu, a neko može da kaže da je to svaka čast. Sva sreća da sam samo dva puta cijeli dan snimala, pa su mi tad dva puta doveli Vukašina, ali ostavim mlijeko tad. Tako da ga nisam ni često ostavljala. To sam malo i pretjerala. Odvojili smo se par puta na jednu, dvije večeri – ispričala je glumica u emisiji “Sceniranje” i dodala da je sin jako srećan što će dobiti seku, ali i da uveliko sređuje kutak u svom domu za kćerkicu:

– Počela sam da sređujem sobu, ali nadam se da ću pred kraj sve. Ne kupujem još uvijek ništa, od Vukašina imam gomilu igračaka, neke su potpuno neutralne. Naravno, da ću joj kupovati igračkice i sve, ali je još uvijek rano. Imala sam mučnine, bilo je strašno na početku.

Podsjetimo, Nina je u braku sa Matejom Dičićem već šest godina i ne krije da je njihova ljubav jaka kao prvog dana.