Sport

NEUMORNI Policajci odigrali 16. meč, briljirali Dulić, Žižić i Pećanac

Tradicija je nastavljena, po 16. put sastale su se ekipe policijskih timova Banjaluke i Drvara, a domaćini su bili bolji za gol – 5:4.

NEUMORNI Policajci odigrali 16. meč, briljirali Dulić, Žižić i Pećanac
Foto: privatna arhiva

Zahvaljujući Milanu Pećancu, koji je odigrao po poluvrijeme za oba tima, meč je bio veoma efikasan, a na kraju su se radovali domaćini.

Ulazak Marka Žižića donio je nadu gostima da mogu bar do remija, ali njegov gol i tri asistencije nisu bili dovoljni da gosti izbjegnu poraz.

Ipak, rezultat je uvijek u drugom planu, dvije ekipe su nastavile druženje u “trećem poluvremenu”, a novi susret zakazan je za proljeće 2020. godine.

Policija Banjaluke Policija Drvara 5:4 (4:0)

Stadion: FK Mladost u Glamočanima: Sudija: Đukić (Grahovo). Strijelci: Dulić 2, Gajanović, Ćibić, Basara za Policiju Banjaluke, Marčeta, Grujić, Ivetić i Žižić za Policiju Drvara.

Policija BL: Ćibić, Pejić, Telić, Damjanović, Marjanović, Savanović, Smiljanić, Gajanović, Dulić, Arežina, M. st. Pećanac. Još su igrali: Basara, Šarić, M. Ivetić.

Policija Drvar: D. Vještica, M. Vještica, M. ml. Pećanac, Grujić, Markovinović, Marčeta, Škrbić, Stevandić, Č. Pećanac, B. Ivetić, Bulajić. Još su igrali: Žižić, Runić, Milan st. Pećanac.

Igrač utakmice: Milan st. Pećanac.