Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NEUPITNA I SNAŽNA PODRŠKA” Stanivuković uz Borenovića za reizbor za predsjednika PDP

Politika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Gradski odbor PDP Banjaluka na večerašnjoj 5. redovnoj sjednici jednoglasno je predložio Branislava Borenovića za predsjednika Partije demokratskog progresa koji će biti biran na Saboru 28. septembra, kada će ujedno biti obilježeno 20 godina od osnivanja partije.

– Gradski odbor PDP Banjaluka punim kapacitetom stoji uz Branislava Borenovića i naša podrška je neupitna, snažna i jedinstvena. Vjerujemo da ćemo, u jednom demokratskom procesu, upravo Borenovića u septembru izabrati za starog – novog predsjednika PDP – istakao je predsjednik Gradskog odbora PDP Draško Stanivuković.

On je izrazio zadovoljstvo radom i zalaganjem članova ovog odbora, te istakao da je od početka godine intenzivan i aktivan u rješavanju zadataka.

– Naš zacrtani cilj je 10 odbornika i gradonačelnik Banjaluke. Razgovaramo sa različitim udruženjima građana, aktivistima i želimo da izađemo iz usko-partijskog okvira. Sa nama mogu biti svi oni koji sebe vide u našim aktivnostima, bez obzira na partijsku knjižicu. Gradski odbor Banjaluka i u ljetnjim mjesecima nastavlja sa aktivnostima u punom kapacitetu – rekao je Stanivuković.

Istakao je da su aktivnosti i glavni ciljevi u narednom periodu potpisivanje peticije da se Trg Krajine vrati slobodnim građanima, gdje bi mogli održavati mirna okupljanja. Stanivuković je takođe dodao da su mnoge planirane aktivnosti podređene inicijativi za rješavanje ekološke katastrofe koja je zadesila Banjaluku, a to je curenje otrovnog gasa piralena i da se neće odustati dok se taj problem, o čijim razmjerama svakodnevno dobijamo nove informacije, ne bude riješen.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO