Digitalna Srpska

NEUPOREDIVO BOLJE ISKUSTVO LG predstavio nove napredne uređaje za moderan dom

Predstavljeni su ekskluzivni ModUP frižider sa LED panelima, revolucionarni VašTauer– uređaj za pranje i sušenje veša, kao i novi OLED i QNED televizori.

LG
FOTO: CAROLINE BREHMAN/EPA

Kompanija LG Elektroniks je predstavila svoja najnovija tehnološka rješenja u oblasti kućnih uređaja i kućne zabave. Zahvaljujući naprednijim tehnologijama i revolucionarnom dizajnu, novi uređaji pružaju korisnicima neuporedivo bolje iskustvo.

U domenu kućnih aparata, prikazana su dva uređaja koja se izdvajaju svojim inovativnim funkcijama i atraktivnim dizajnom.

Jedan od njih je ModUP frižider sa zamrzivačem, koji mijenja boje. Zahvaljujući LED panelima na svojim vratima, ovaj model nudi novo, pametno i prilagodljivo kulinarsko iskustvo. Korisnici sada mogu da “ožive” prostor i poprave atmosferu u kuhinji razigranim bojama, ali i emitujući muziku preko ugrađenog Blutut zvučnika. Uređaj je opremljen i naprednim rashladnim i pametnim LG tehnologijama za još bolju svježinu hrane i veću praktičnost korišćenja.

Tu je i LG VašTauer, pametna mašina za sušenje i pranje veša. Zahvaljujući naprednoj LG tehnologiji direktnog pogona vještačke inteligencije (AI DD) i tehnologiji pare, ova mašina omogućava da svaki komad garderobe bude besprekorno čist i suv u rekordno kratkom roku. Pametna mašina unosi i pravu malu revoluciju u pogledu organizacije prostora, jer se zapravo radi o dva uređaja – za pranje i sušenje veša spojena u jedan. Obje mašine komuniciraju zahvaljujući Smart Pairing funkciji, koja šalje informacije od bubnja za pranje do bubnja za sušenje i preporučuje optimalne cikluse za maksimum pogodnosti svojim korisnicima.

LG
FOTO: ALEX EHLERS/EPA

Pored kućnih aparata, predstavljene su i nove LG uzdanice u svijetu uređaja za kućnu zabavu. U pitanju su TV uređaji sa OLED i QNED tehnologijom: OLED 65G4 i 65QNED87.

Novi LG OLED televizori iz G4 serije sa α (Alfa) 11 AI procesorima imaju 70% bolje grafičke performanse i 30% brže procesore u poređenju sa prethodnicima. Novi OLED 65G4 stiže sa unapređenim hardverskim performansama, koje sada uključuju i vještačku inteligenciju.

Novi model takođe može da dijeli sliku na blokove i prilagođava svjetlo i kontrast u realnom vremenu, omogućavajući trodimenzionalni prikaz, prenosi B92.

Zahvaljujući instaliranoj vještačkoj inteligenciji, dubokom učenju, novom čipsetu i zonama zatamnjivanja koje izoštravaju svaki piksel, najnovija linija LG QNED televizora, predvođena modelom 65QNED87, nudi vrhunski kvalitet slike, sa jasnom bojom i oštrinom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu