Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NEVIĐENI LAŽOV” Zoki Šumadinac optužen za PREVARU, naplaćivao LIJEČENJE pa kupio stan

Zabava
Autor:

Foto: Printscreen/Youtube

Zoki Šumadinac postao je internet zvijezda, a pjesmom “Autotjun” dostigao je milionske preglede. Nema osobe koja nije pogledala makar jedan njegov video snimak.

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti, sve promijenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći. U svojoj biografiji je naveo je neke za sve ljude veoma neobične događaje iz svog života, a priznao je da i da je liječio ljude.

Međutim, sada su stigle optužbe na račun Zorana, poznatijeg kao Zoki Šumadinac.

– On je neviđeni prevarant! Morate mu stati na put po svaku cijenu, inače će biti još žrtava – rekao je za Kurir estradni menadžer G. G.

– Šumadinac potiče iz sela Natalinci kod Topole, odakle je faktički bio prinuđen da ode jer ga svi mještani znaju kao prevaranta! Preselio se u Gornji Milanovac, gdje je prvih nekoliko godina iznajmljivao stan u centru grada, na drugom spratu iznad kafića.

Lično sam odlazio tamo sa prijateljicom koja je imala problem. Od jedne sobe napravio je malu crkvu! Sjećam se da su ikone, brojanice, krstovi bili okačeni posvuda i tu smo ostavljali novac. Tokom seanse, Zoran je uključivao kamere na nekoliko telefona, navodno radi uklanjanja negativne energije.

Prijateljica je imala problem i svaki put mu je ostavljala po 100 evra, a i ja sam ponekad. Kada smo shvatili da od toga nema vajde, tražio sam nazad naš novac. Prvo nije htio da vrati, da bih mu zatim zaprijetio i morao je da nam da sve do dinara. Takođe se sjećam da su klijenti svaki put u redu čekali u dnevnoj sobi – otkriva poznati menadžer, koji je insistirao na anonimnosti.

– Ma, taj se namlatio love pomoću laži i prevara. Znam sigurno da je prošle godine kupio veliki stan u Gornjem Milanovcu za nekih 60.000 evra i da je za približnu cifru nabavio i namještaj. Tu je prenio sve predmete za “rad”. Prevarom i lažnim liječenjem, uklanjanjem neke negativne energije i sličnim glupostima, uspio je da obezbijedi krov nad glavom.

Zoki Šumadinac pak negira sve optužbe tvrdeći da su ljudi ljubomorni na njegov uspjeh i popularnost, te da mu smiještaju lažne priče.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO