Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEVJEROVATAN VIDEO Vozači Hitne pomoći uletjeli PRAVO U TORNADO, a onda ih je pogledala SREĆA

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Bolničari Brajan Ferguson i Bili Ekers srećni su što su izvukli žive glave, nakon što su njihova ambulantna kola upala pravo u središte tornada.

Brajan i Bili vozili su kola Hitne pomoći u Frenklinu, Virdžinija, nakon poziva u petak ujutro, kad su ih zahvatili snažni vjetrovi tornada kategorije EF-3, koji su duvali preko 240 kilometara na sat. Upravo su primili upozorenje na oluju preko radija, kad se odjednom nebo zamračilo, a tornado se pojavio pravo ispred njih.

With question as to the clarity of some of the various media outlet shared video, of my video, from the tornado, here is the original straight from my phone. Hopefully a more clear and crisp view.

Gepostet von Bryan Ferguson am Samstag, 20. April 2019

– Vraćali smo se iz Martinsvila. Išli smo u našu centralu u Roki Mauntu, kad smo čuli upozorenje na tornado. Kako smo se primicali putu, gledali smo na zapad, odakle je izgledalo da oluja dolazi. Mislili smo da je daleko, ali smo odjednom uletjeli u nju – ispričao je Ferguson.

Na nevjerovatnom snimku vidi se trenutak kad je tornado udario. Vozilo se drmalo i treslo, stakla su slomljena, ali su bolničari čudom preživjeli. Srećna okolnost je i to što u kolima u tom trenutku nisu imali pacijenta, prenio je Dejli mejl.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO