Sudbine

NEVJEROVATNA PRIČA Margaret će naslijediti 1,15 MILIONA OD BIVŠEG DEČKA sa kojim je bila prije 34 godine

Amerikanka Margaret Losinger, koja sada ima 68 godina, naslijediće milion dolara penzionog fonda dečka s kojim je izlazila prije 34 godine, odredio je sud.

NEVJEROVATNA PRIČA Margaret će naslijediti 1,15 MILIONA OD BIVŠEG DEČKA sa kojim je bila prije 34 godine
FOTO: PEXELS

Braća i sestre pokojnika osporavaju potraživanje.

Losingerova je izlazila s Džefrijem Rolisonom 80-ih godina, a 1987. godine, u rukom pisanom testamentu, imenovao ju je kao jedinu korisnicu njegove penzione štednje, iako je njihova veza završila dvije godine kasnije.

Sudski dokumenti sugerišu da je Rolison upoznao Margaret dok je igrao frizbi. Počeli su živjeti zajedno, ali brak se nije dogodio jer on nije bio spreman.

Margaret je htjela muža i djecu pa je prekinula vezu i otišla. Kasnije se udala i dobila djecu, dok je Rolison imao dugogodišnju partnerku.

Nakon što je Rolison preminuo u dobi od 59 godina, njegova braća naslijedila su imovinu. Bili su iznenađeni kada su saznali za status korisnika nekadašnje djevojke.

Margaret će naslijediti sav novac iz njegove štednje koji iznosi 1.15 miliona dolara. Braća su se borila na sudu, ali su izgubili. Na odluku su se žalili, a kompanija P&G u kojoj je pokojnik radio kaže da su oni dali sva potrebna upozorenja o potrebi ažuriranja dokumenata, prenosi Klix.

Braća su se žalila na odluku jer misle da to nije bila pokojnikova namjera, samo nemar.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu