Društvo

Nevjerovatna scena na ulici: Vezali konopcem veš mašinu, pa je motorom VUKLI PO PUTU (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža ponovo su ostali u čudu kada je osvanuo snimak sa beogradskih ulica, na kome se vidi kako dva čovjeka, vozeći se na motociklu, na nesvakidašnji način prevoze teret.

Nevjerovatna scena na ulici: Vezali konopcem veš mašinu, pa je motorom VUKLI PO PUTU (VIDEO)
FOTO: MOJ_BEO_GRAD/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Možda ništa ne bi bilo toliko interesantno sa ovom vešću da taj teret nije mašina za pranje veša koju preko kanapa drži jedan od muškaraca na vozilu. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici Moj Beograd, scena se odigrala u Ulici Grčića Milenka, u trenutku kada je bilo dosta učesnika u saobraćaju.

Vozilom, koje je očigledno bilo u lošem stanju, upravljao je sredovječni muškarac, pokušavajući sve vrijeme da balansira i nogama usporava vožnju. Iza njega je sedeo drugi muškarac koji se jednom rukom pridržavao za vozača, a drugom držao konopac na koji je bila zakačena mašina za veš, piše Telegraf.

Čija je ideja bila da na ovaj način prevoze teret van svakih propisa, svjesno ugrožavajući sebe i ostale učesnike u saobraćaju, nije poznato. Evidentno je samo da je postupak ovih nesavjesnih ljudi naišao na osudu, ali je bilo i onih kojima je čitava situacija poslužila kao inspiracija za šalu.

“Izveli malo mašinu u šetnju”, “Govori tiho i nosi psa sa sobom”, “Bijeda”, bili su neki od komentara.

Takođe, ne zna se da li je mašina preneta na željenu lokaciju, ali ostaje nada da ovim postupkom niko nije povrijeđen.

Prihvati notifikacije