Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEVJEROVATNA SCENA U RIMU Siniša Mihajlović pošao da se obračuna sa navijačem, policija ga zaustavila (VIDEO)

Sport
Autor:

Foto: @rainews / Twitter

Siniša Mihajlović, srpski fudbalski stručnjak koji trenira Bolonju, više nego burno je reagovao na provokaciju navijača.

Naime, sve se desilo pred finale Kupa Italije između Lacija i Atalante (2:0) kada je jedan navijač Mihinog bivšeg kluba, rimskih nebesko-plavih, vrijeđao našeg stručnjaka koji nije mogao da trpi uvrede i krenuo je da se obračuna sa njim.

Ipak, u tim trenucima u blizini događaja našli su se italijanski policajci, a njih nekolicina su brzo odreagovala, zaustavila Mihajlovića i spriječila teži incident.

Legendarni igrač, sada fudbalski strateg, bio je vidno iznerviran i uzbuđen, a koliko su navijači Lacija pred utakmicu prešli mjeru govori i podatak da su zapalili policijsko vozilo i to dok su dva pripadnika organa reda bila u njemu, piše Blic Sport.

Nesumnjivo je da nebesko-plave čeka žestoka kazna italijanskog Fudbalskog saveza zbog ponašanja “navijača”, a sva sreća da Mihajlović zbog uvreda koje je pretrpio nije ušao u fizički sukob, jer bi možda sankcija za ponašanje stigla i njega.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO