Sport

NEVJEROVATNA SCENA U RIMU Siniša Mihajlović pošao da se obračuna sa navijačem, policija ga zaustavila (VIDEO)

Siniša Mihajlović, srpski fudbalski stručnjak koji trenira Bolonju, više nego burno je reagovao na provokaciju navijača.

NEVJEROVATNA SCENA U RIMU Siniša Mihajlović pošao da se obračuna sa navijačem, policija ga zaustavila (VIDEO)
FOTO: @RAINEWS / TWITTER

Naime, sve se desilo pred finale Kupa Italije između Lacija i Atalante (2:0) kada je jedan navijač Mihinog bivšeg kluba, rimskih nebesko-plavih, vrijeđao našeg stručnjaka koji nije mogao da trpi uvrede i krenuo je da se obračuna sa njim.

Ipak, u tim trenucima u blizini događaja našli su se italijanski policajci, a njih nekolicina su brzo odreagovala, zaustavila Mihajlovića i spriječila teži incident.

Legendarni igrač, sada fudbalski strateg, bio je vidno iznerviran i uzbuđen, a koliko su navijači Lacija pred utakmicu prešli mjeru govori i podatak da su zapalili policijsko vozilo i to dok su dva pripadnika organa reda bila u njemu, piše Blic Sport.

Nesumnjivo je da nebesko-plave čeka žestoka kazna italijanskog Fudbalskog saveza zbog ponašanja “navijača”, a sva sreća da Mihajlović zbog uvreda koje je pretrpio nije ušao u fizički sukob, jer bi možda sankcija za ponašanje stigla i njega.