Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEVJEROVATNE SCENE Trener molio sudiju da produži meč (VIDEO)

Sport
Autor:

Foto EPA/Anders Kjaerbye

Nevjerovatne scene su obilježile derbi prvenstva Bugarske između CSKA Sofije i Ludogoreca, koji je završen 1:1. Naime, trener domaće ekipe Nestor El Maestro je na koljenima molio sudije da dodatno produže meč.

Sudije su pokazale da će se igrati još dva minuta, a trener CSKA je tražio da se on produži barem šest i bukvalno je to na koljenima tražio ispred arbitra.

Danas se trener izvinjavao zbog ponašanja i istakao da je samo tražio da njegov tim ima ravnopravne uslove za igru . Fudbalski savez Bugarske ga je kaznio sa jednom utakmicom zabrane vođenja ekipe zbog neprimjerenog ponašanja. Inače, Nestor el Maestro je dva puta mijenjao ime jer se stidio srpskog porijekla.

I nije tu kraj ludim dešavanjima na derbiju. Nezadovoljni rezultatom, navijači CSKA su prilikom napuštanja terena gađali gostujuće igrače stolicama, petardama, pa su oni bukvalno morali da bježe sa terena.

Sigurno da će ovaj derbi mnogi dobro pamtiti ali ipak najviše će ga zapamtiti jedan par. Na kraju utakmice ispod tribine navijač CSKA zaprosio djevojku koja je rekla „DA“.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO