Magazin

Nevjerstvo im je u krvi: Ovaj horoskopski znak je NAJVEĆI PRELJUBNIK, a evo ko je NAJVIŠE VJERAN

Ko je vjeran, a ko nevjeran, rekla je i astrologija svoju riječ o ovoj temi. Napravljena je tako rang lista horoskopskih znakova, a kriterijum je bio sljedeći: ko najmanje može da odoli preljubi, a kome je nevjerstvo najmanje u krvi.

Par se ljubi
FOTO: FREEPIK

Horoskopski znaci su na listi poređeni od najmanje do najviše vjerni.

Strijelac

Umije da bude previše kapriciozan i da teži slobodi, pa mu je teško da se 100 odsto obaveže u nekoj vezi. Vole nova iskustva, i često ne mogu da odole iskušenju, privlači ih nepoznato, i to važi za sva polja života pa i za ljubav.

Vodolija

Pročitajte još

Neće baš svi pripadnici ovog znaka pasti u iskušenje, ali da im je teško da se ne upuste u novu ljubavnu vezu, teško je. Poput Stijrelčeva stalno traže nove izazove i avanturu.

Ribe

Ribe su sjajni ljubavnici, ali često u svojim imaginarnim svijetovima, stalno u potrazi za nekim idealom, za svojim snovima. Vole da budu zaljubljene, ali ne i “zarobljene” u nekoj vezi.

Jarac

Manje je lojalan od većine znakove, ali nije i skroz nepouzdan. Iako vole da preuzmu glavnu ulogu u odnosima, mogu čak i da privuku one koji im ne uzvraćaju osećanja. Ironično, mogu i sami da budu prevareni u vezi. Ako ne budu pažljivi, trudiće se više od druge strane, umijesto da se posvete onima koji to zaslužuju.

Djevica

One će biti uz vas ako im se sviđate, ali nakon što taj interes popusti, krenuće dalje. Djevicama nije teško da “preseku” odnos koji ih više ne čini srećnim. Nikada ne igraju tajne igre i ne ostavljaju partnera bez objašnjenja.

Vaga

Predane su svojim partnerima. Ponekad im probleme stvara kombinacija njihove neodlučnosti, taštine i ljubavi prema ljubavi. Kada se to izmiješa u određenim okolnostima, može da bude kobno za njihove odnose. Sve najviše zavisi od toga da li su sa pravom osobom ili ne.

Bik

Oni su poznati po tome što su sjajni partneri. Iako ponekad mogu da budu razdražljivi i površni, jednom kad vas zavole, to će biti zauvijek.

Lav

Lav će braniti svoje partnere i prijatelje kao sebe samog. Biće na vašoj strani bez obzira na “protivnika” i žestoko će se suprotstaviti svima koji vam žele da vam urade nešto loše.

Rak

Rakovi su isključivi, naročito u vezama. Nakon što pronađu osobu sa kojom žele da budu, posvetiće joj život. Lako im je da se obavežu.

Škorpija

Nisu uvijek najbolji u emotivnim odnosima jer njihova ljubomora često sve upropasti, ali ako se pitate koja osoba bi vam bila najodanija do smrti, to je apsolutno Škorpija. Bilo da vas vole ili da prema vama imaju negativna osjećanja, oni će u osnovi biti dosljedni tome. Braniće vas i biti uz vas bez obzira na sve, ali će to isto očekivati ​​i od vas, piše Atma.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu