Svijet

NEZAPAMĆEN SKANDAL Nastavnice na izletu nagovarale učenika na seks učetvoro

Aleksia Saldaris i Dženifer Larson, nastavnice iz američkog Viskonsina, bile su prisiljene napustiti radna mjesta nakon što je rukovodstvo srednje škole "Džozef Krejg" u Džejnsvilu utvrdilo da su pokušale zavesti jednog učenika.

Žena pravi selfi
FOTO: FREEPIK

Pritom su ga mamile seksom učetvoro, a jedna mu je od njih putem Snepčata poslala fotografije na kojima je bila oskudno odjevena, prenijela je stanica WMTV 15 iz Medisona.

Dob neidentifikovanog učenika nije objavljena, ali su zato isplivali detalji priče koji su javnosti otkrili da se seks skandal odvio tokom dvodnevnog školskog izleta u aprilu, prenosi portal Net.hr.

Tada su razuzdane nastavnice učenika preko poruka obavijestile da se žele s njim “maziti i zabavljati”, pa su ga upitale i bi li im se mogao pridružiti još jedan njegov kolega.

Pročitajte još

Saldaris je tokom tog izleta učeniku dala ključeve kombija i pustila ga da odveze krug oko parkinga, pa ga zatim, kako je to rekla, “polupoljubila” nakon što se preobula u zadnjem vozilu dijelu vozila, navede američki mediji.

Potom je dječaku poslala pet svojih fotografija u donjem vešu, a dalje poruke otkrile su da je s njim dogovorila i druženje.

Ipak, na tome je i stalo, a klupko se počelo rasplitati nakon što je Larsonova nadređenima prijavila koleginicu jer je mladiću dopustila da vozi kombi.

Okrug je obje nastavnice najprije poslao na takozvani administrativni dopust, pa deset dana kasnije prihvatio njihove ostavke.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu