Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NIJE IMAO ŠANSE PROTIV KORONE Goran je u nedjelju saznao da je pozitivan, a u utorak je preminuo

Društvo
Autor:

Foto: Twitter/Screenshot

Goran Aćimović Aćim (44), veliki navijač Partizana iz Lazarevca, preminuo je u utorak kasno uveče na Infektivnoj klinici u Beogradu od posljedica zaraze korona virusom.

On je nekoliko sati prije nego što je stavljen na respirator dobio pozitivan rezultat testa na virus koji hara svijetom.

Aćimović je prije više od 20 dana bio sa porodicom u BiH, odakle je njegova majka. Dva sata pošto je u Srbiji proglašeno vanredno stanje prešao je granicu sa Srbijom, gdje je dobio jasne instrukcije da on i cijela porodica idu u izolaciju. Tako je i učinio, piše Blic.

– Nekoliko dana poslije toga je dobio visoku temperaturu. Otišao je u Dom zdravlja i odatle su ga odvezli na Infektivnu kliniku. Deset dana je imao temperaturu posle čega mu je bilo bolje, nije kašljao. A u nedelju je dobio rezultat da je pozitivan na koronu. Samo nekoliko sati posle toga je završio na respiratoru. Njegova bitka za život je trajala nešto više od 24 sata. Juče ujutro je porodici javljena tužna vijest koja ih je ostavila nijeme od bola – rekao je za Novosti član porodice Aćimović.

Aćimović je bio otac dvije kćerke, omiljen stanovnik Lazarevca i veliki navijač Partizana.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO