Zabava

NIJE JOJ LAKO Brazilka sa tijelom iz najluđih muških snova otkrila MRAČNU TAJNU (FOTO)

Brazilka Natalija Gariboto jedna je od najpopularnijih blogerki na svijetu koja novac zarađuje zahvaljujući svojim bujnim oblinama. Ova ljepotica zaradi i 30.000 evra mjesečno.

NIJE JOJ LAKO Brazilka sa tijelom iz najluđih muških snova otkrila MRAČNU TAJNU (FOTO)
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Ipak, uprkos pozamašnim primanjima i luksuznom stilu života, ova 26-godišnjakinja kaže da njen posao ima i one mračne strane.

Natalija tvrdi da njene fotografije često donose pogrešnu vrstu pažnje, da je ljudi pogrešno procjenjuju te da je nerijetko suočena sa gnusnim porukama i mnoštvom uvreda.

Većina poruka stiže joj od slavnih i poznatih muškaraca, od kojih su mnogi u srećnim vezama.

Poruke su šokantne. Skoro uvijek je tu neki lik koji želi da me pošalje avionom u Dubai i nudi mi od 50 do 100 hiljada dolara za to. Najviše me iznenađuju sportisti, i to oni koji imaju supruge i djeluju kao da su u sretnom braku, ali mi stalno šalju poruke. Reperi takođe – ispričala je Brazilka.

Svjesna je da popularnost i slavu duguje tome što slobodno pokazuje svoje obline.

– Uvijek počne tako što mi muškarci pišu da sam lijepa, a kad im ne odgovorim, onda okrenu priču i govore kako sam ružna. Ipak, mislim da su žene na Instagramu još gore od njih. Upoznala sam mnogo djevojaka koje sam smatrala prijateljicama i saradnicama, a one su me onda opljačkale, ogovarale me, izmišljale tračeve – požalila se zgodna Brazilka.

(Avaz)