Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NIJE MOGLA IZ KREVETA Mila je imala 340 kilograma, a onda se ODLUČILA ZA PROMJENE (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: TLC/Youtube/screenshot

Kada se Mila Klark pojavila u emisiji “Moj život sa 300 kilograma”, bez ikakvog razmišljanja svrstana je u najteže učesnike ovog rijalitija. Sa 340 kilograma, ništa nije mogla da uradi sama – djeca su joj pomagala u svemu, od toga da su joj donosili hranu, preko toga da su je kupali i pomagali joj da ide u toalet.

Milina težina sprečavala ju je čak i da se uspravi u krevetu, pa joj je i u tome bila neophodna pomoć djece.

U očaju, prijavila se za emisiju “Moj život sa 300 kilograma”, vjerujući da samo čuveni dr Nau može da joj pomogne. Tako je i bilo, doduše ne odmah. Milina zavisnost od hrane često joj je uništavala svaki napredak i izazivala velike svađe sa dr Nauom.

Tri godine trajala je njena borba. Nakon početnog gubitka kilograma, klasifikovala se za bajpas želuca, poslije čega je nastavila da mršavi.

View this post on Instagram

YOU MUST NOT KNOW ABOUT ME!!

A post shared by the official (@milla600lbjourney) on

Zarekla se da se više nikada neće vratiti brzoj hrani jer, kako ju je upozorio dr Nau, to je prvi korak ka ponovnom životu u krevetu kakav je vodila.

Nastavila je da živi disciplinovano, a kilogrami su se topili.

Danas, Mila ima 71 kilogram. Izgubila je fantastičnih 269 kilograma. Prošla je kroz tri operacije odstranjivanja viška kože, a morala je da mijenja i čašice na koljenima, jer su joj propale zbog viška kilograma.

Mila danas svoje mnogobrojne fanove na Instagramu redovno obavještava o svojim svakodnevnim aktivnostima, a od zdravog stila života ne odustaje.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO