Zabava

NIJE PLATIO 20 ALIMENTACIJA Pjevač Darko Lazić završio na sudu, duguje 10.000 EVRA

Darko Lazić, kako pišu domaći mediji, navodno duguje 20 alimentacija za kćerku Lorenu, koju je dobio sa pjevačicom Anom Sević.

NIJE PLATIO 20 ALIMENTACIJA Pjevač Darko Lazić završio na sudu, duguje 10.000 EVRA
FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA

Budući da Darko nije izmirio dugovanja, Ana je navodno presavila tabak i sada svoje zakonsko pravo potražuje na sudu, piše Alo, prenosi piše Blic.

– Ana je još prošle godine tužila Darka, ali su se zbog pandemije korona virusa tek nedavno sreli na sudu. Održano je prvo ročište, a iznos koji pjevač duguje do danas narastao je na nevjerovatnih 1.100.000 dinara, što je oko 10.000 evra – ispričao je izvor blizak nekadašnjem bračnom paru.

Kako se dalje navodi, Darko je na sudu izlagao svoju navodnu tešku materijalnu situaciju, te je molio za razumjevanje.

– Sudiji je govorio kako zbog saobraćajne nezgode u kojoj je smrt izbjegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao, a kako i danas vraća dugove nastale u tom periodu, kako za liječenje, tako i za život. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog korona virusa otkazani svi nastupi, te kako njegova vjerenica ne radi, kako izdržava roditelje… – ispričao je izvor.

Sudija je unio u zapisnik sve što je Lazić ispričao, ali su advokati Ane Sević insistirali na tome da pjevač nije plaćao alimentaciju ni prije saobraćajne nezgode.

View this post on Instagram

😂😂😂😂😂

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Prema pisanju, nakon ovog glavnog pretresa na kojem su saslušani i Ana Sević i Darko Lazić, sudija je zakazala novo ročište za nekoliko mjeseci, a pjevaču je stavljeno do znanja da ono što duguje svojoj kćerki mora da isplati.

Darko Lazić, kako se navodi, nije bio dostupan na broj telefona, dok Ana nije željela da komentariše ovaj slučaj.