Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NIJE SAMO JELENA NEVALJALA Duško Tošić POTPUNO GO u zagrljaju seksi manekenke

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/JelenaKarleuša

Suprug Jelene Karleuše, koji je u posljednje vrijeme u žiži interesovanja zbog navodne veze njegove žene sa Ognjenom Vranješom, ali i svojih navodnih prevara, prije nego što je upoznao pjevačicu i postao poznati sportista slikao se nag za jedan časopis.

Tošić je pozirao sa sedam godina starijom manekenkom, Aleksandrom Marjanović, koja je bila u toplesu. Oni su uradili tri provokativne slike.

Na jednoj od fotografija Duško i manekenka simuliraju akciju na krevetu. Ona leži raširenih nogu preko kojih se fudbaler naslonio i stavio loptu kako bi sakrio njene grudi. Na drugoj Duško rukama drži grudi zgodne crnke, dok je ona fudbalskom loptom prekrivala intimne dijelove tijela.

Ubrzo nakon ovih slika, Duško je upoznao Jelenu, s kojom se i vjenčao. Tošićevi prijatelji se odlično sjećaju tog perioda i Duškove želje da bude uspješan.

– To je bilo prije više od 10 godina. Duško je oduvijek želio da bude poznati fudbaler, ali i poznat u javnosti. Takođe, oduvijek su ga privlačile jake i poznate žene. Zato je i odlijepio za Karleušom. Kad je dobio ponudu za slikanje, on se oduševio. I partnerka u tom ‘zločinu’ mu se dopala. Doduše, ništa nije bilo među njima, ali su se fenomenalno proveli. Duško se sve vrijeme zabavljao i nije mu smetalo da bude golišav – završava izvor za Kurir.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO