Zabava

"Nije se pojavio muškarac koji može da mi priušti ’Roleks’" Jovana Jeremić otkrila odakle joj sat u vrijednosti od 60.000 evra

Voditeljka Jovana Jeremić uskoro izbacuje svoju prvu pjesmu koja nosi naziv "Roleks".

Jovana Jeremić u spotu
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ / RINGIER

Ona u spotu nosi skupocjeni sat, a sada je priznala da nije njen i da joj ga je poklonila prijateljica za potrebe spota.

– Ovo je roleks od 60.000 evra. Nije u mom vlasništvu. Moja želja je da mi ova pjesma donese da mogu sebi da kupim roleks. Ovaj sat je od moje drugarice koja mi je to dala za snimanje spota – rekla je Jovana, a onda priznala da se još uvijek nije pojavio muškarac koji može da joj kupi skupocjeni sat.

– Nije se pojavio muškarac u mom životu koji može da mi priušti roleks, zato što ga još uvijek nisam srela. Ja sam žena koja nikada neće ići ispod svojih kriterijuma. Ovo ljeto će biti goruće, vidjećemo šta će se desiti. Ja znam šta tražim, ja znam ko sam. Mi živimo u vremenu u kom su muškarci postali sponzoruše, a ja sigurno neću biti njegov sponzor. Ja sam sve u životu sama zaradila. Ja želim pravog partnera, to znači da u svakom momentu bude tu za mene. Mora da bude muška kopija Jovane Jeremić – rekla je Jovana.

Pročitajte još

Jovana je progovorila o pjesmi koju uveliko snima.

– Ja sam mnogo srećna zbog ove pjesme, to je ostvarenje mog sna. Ide pjesma, pa ide knjiga. Knjiga neće skoro, moram da se uselim prvo u stan koji sam ja samo isfinansirala. Pričaju po gradu da imam djevojku, to nije istina, ja sam strejt. Ali, nikad se ne zna. Možda žena prva kupi roleks. Ja obožavam da vidim golu ženu – kazala je voditeljka, a onda otkrila da li planira da nastupa u skorije vrijeme.

– Ne znam koja će biti cijena nastupa, ne znam sa kim ću da sarađujem, vidjećemo kada se pjesma zavrti na radiju. Moja želja je da poslije ove pjesme radim duete sa poznatima, ali vidjećemo. Ja nisam pjevačica, ja sam šoumen. Možda počnem da nastupam, samo znam, da niko nakon mog nastupa neće ostati ravnodušan – rekla je ona, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije