Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NIJE SE RAZVELA Andreana Čekić progovorila o zlostavljanju u braku i o supruzi sadašnjeg momka

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Pjevačica Andreana Čekić progovorila je o zlostavljanju koje je navodno preživjela u braku sa Ivanom Miladinovićem od koga se zakonski još uvijek nije razvela.

Andreana tvrdi da ju je Ivan psihički zlostavljao, a prijatelji koji su prisustvovali takvim situacijama bili su šokirani njegovim ponašanjem.

– Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Tom vrijeđanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe, i Emir Đulović i bili su zgranuti – počela je priču Andreana.

Pjevačica tvrdi da je Ivana finansijski pomagala i da je zahvaljujući njoj kupio stan, skupocjena vozila i mnoge druge stvari.

– Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedio, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali, takođe, nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumijemo, njemu je oduvijek finansijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga – rekla je pjevačica.

Objasnila je šta je pravi razlog razvoda sa Ivanom.

– Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla preći preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam spomenula, takmičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mjesecima poslije moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam željela mu se vratiti, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao – rekla je Andreana.

Foto: Screenshot Instagram

Ivan o svojoj bivšoj nema neko lijepo mišljenje što pjevačicu ni malo nije iznenadilo.

– Ne čudi me da o meni priča sve najgore. Nije o meni pričao lijepo ni u mom prisustvu, kamoli sad. Generalno o ženskom rodu nije govorio lijepo. Kao što sam već i rekla, nisam ga varala i on je to veoma dobro znao – rekla je Andreana.

Pjevačica je od bivšeg tražila da joj vrati novac koji joj duguje, a onda joj je on navodno prijetio da će joj uzeti stan. Pjevačica planira tužiti Ivana ukoliko ne potpiše sporazumni razvod braka.

– Kada sam mu rekla da mi vrati novac koji mi duguje, prijetio je da će mi uzeti stan pošto ja od njega nisam tražila da potpiše ugovor da se odriče mog stana, a ja sam potpisala da se odričem stana koji je on stekao u toku našeg braka u kojem sada živi. To govori da sam ja šmeker, a možda i budala, a govori, takođe, i o tome da je on spreman na sve zbog zarade. Dio novca je vratio, drugi dio čekam. A tužiću ga u slučaju da ne potpiše sporazumni razvod. Ja sam potpisala, čeka se on – zaključila je Andreana.

Andreana je nakon raskida sa Ivanom otpočela vezu sa Markom Miloševićem koji je zakonski još uvijek u braku, a njegova supruga Marina Milošević tvrdi da je pjevačica kriva što ju je odvojila od muža, kao i njihovu kćerku od oca.

– Kao što sam već rekla njihov brak je dugo prije mene bio u raspadu. Ako se na papiru nisi razveo ne znači da si nečiji rob ili sluga. Ona je mislila da će onim izjavama uzburkati našu vezu, mislila je da se na taj način spasava veza ili brak. Laž je da Marko vozi njen auto, laž je da mu ja branim viđati dijete. Ona ga ucjenjuje da ne smije da je vidi dok je sa mnom u vezi. Popusti kad dijete počne plakati za ocem, pa mu dozvoli je viđati na sat vremena, a onda opet zabrani kontakt iz hira. Marko redovno šalje pare i plaća račune sve vrijeme od kako smo zajedno. Ona o meni govori sve najgore jer želi da stvori sliku nepravedno ostavljene žene, i žrtve i da okrivi mene za raspad svog braka. Voljela bih da prestane sa govorom mržnje jer od srca želim da budem prijatelj sa njom zbog Marka, zbog djeteta, zbog budućnosti, zarad mira – rekla je pjevačica.

(Telegraf)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO