Fudbal

NIJE ZABRINUT Vojvodić: Ekipa će igrati sve bolje

Fudbaleri Slobode remizirali su u prvom kolu protiv Slavije 1:1, ali taj remi nije previše uzdrmao ekipu iz Novog Grada.

NIJE ZABRINUT Vojvodić: Ekipa će igrati sve bolje
FOTO: FK SLOBODA

Kasniji početak priprema, dolazak igrača u hodu kao i činjenica da nisu mogla da nastupa sva pojačanja iz ovog prelaznog roka uslovila su remi na startu iako trener Darko Vojvodić navodi da je tokom meča protiv Slavije bilo dobrih momenata.

– Generalno nisam nezadovoljan jer trenutno smo na nekih 70 odsto naših mogućnosti i imamo snage za otprilike 70 minuta. Bilo je tu na momente dobre igre, onoga što želimo da sprovedemo i načina na koji želimo da igramo. Trebaće nam još vremena da se uklopimo i uigramo, ali ono što me raduje je svakako činjenica da ekipa ima potencijal. Imamo brzinu, sportsku drskost i vjerujem da ćemo kako prvenstvo bude odmicalo igrati sve bolje. Ništa ne može preko noći, u zaostatku smo nekih 12 dana sa pripremama a uz to očekujem da tokom sedmice budu licencirani još neki igrači koji rade sa nama tako da ćemo imati i širinu u igračkom kadru. Prvenstvo je dugo tako da nas očekuje velika borba – poručio je Darko Vojvodić.

Sloboda će i u drugom kolu da bude domaćin i to ekipi Alfa Modriči.

Prihvati notifikacije