Zabava

NIJE ŽALILA PARA Milica Pavlović iskeširala 25.000 evra za odmor od 14 dana

Pjevačica Milica Pavlović je otputovala na odmor u Grčku da bi napunila baterije, a za najluksuznije destinacije koje je posjetila nije žalila para.

NIJE ŽALILA PARA Milica Pavlović iskeširala 25.000 evra za odmor od 14 dana
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Pjevačica je navodno iskeširala čak 25.000 evra za luksuzni odmor i provod na najprestižnijim grčkim lokacijama.

– Milica je radoholik i često zaboravlja da joj je s vremena na vrijeme potreban odmor, ali kada se odluči na ljetovanje, želi sebi da priušti najbolje što se nudi. Ovoga puta odabrala je Grčku, u kojoj je promijenila čak tri lokacije od kojih je svaka u samom vrhu kada je riječ o uslugama i paprenim cijenama. Prva četiri dana Milica je provela na Mikonosu u hotelu u kom noćenje košta 2.000 evra, a društvo joj je pravila najbolja drugarica, manekenka Kristina Perić, sa kojom se druži od 2014. godine. Njih dvije su redovno izlazile po najskupljim restoranima, a za noć trošile od 500 do 1.000 evra – navodi izvor, i otkriva da se Milica potom uputila u Atinu kako bi sa višegodišnjim saradnikom, grčkim kompozitorom Fivosom, dogovorila nove projekte.

– Iako na odmoru, Milica nije mogla a da ne iskoristi priliku za nove poslovne poduhvate. Odabrala je hotel u samom centru Atine u kom je noćenje 700 evra i istog dana se videla sa Fivosom. Preslušala je nove melodije da bi odabrala bar nekoliko za novi album koji sprema za sljedeću godinu i time pokazala da joj i te kako ide odruke da spoji lepo i korisno – kaže izvor blizak pjevačici i navodi da je poslije trodnevnog boravka u Atini Pavlovićeva odlučila da se časti još jednom luksuznom destinacijom.

– Kada je uspješno završila sve što je isplanirala u Atini, Milica je iskoristila posljednjih pet dana odmora da s najboljom drugaricom ode na ostrvo Paros, koje takođe spada u jedno od najskupljih lokacija u Grčkoj. Bile su u hotelu koji se nalazi na samo nekoliko metara od mora, a u kom noć košta 900 evra. Malo je reći da se oduševila tim mjestom. Kada se sve sabere, samo hotele je platila čak 16.000 evra, a kada se na to dodaju izlasci i baškarenje po skupim restoranima, ekskluzivni izleti i obilasci grčkih ostrva, za koje je izdvojila oko 9.000 evra, jasno je da ju je odmor koštao više od 25.000 evra – kaže izvor za Alo!.

Prihvati notifikacije