Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NIKADA IH NISAM SIMPATISALA” Voditeljka Zadruge brutalno oplela po Luni i Kiji (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Dušan Milenković/RAS Srbija

Pobjednice rijalitija Zadruga Kija Kockar i Luna Đogani stalno su na meti prozivki pripadnika estradnog miljea.

Ovog puta na njih se ostrvila klaberka i voditeljka Zadruge Tamara Đurić.

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

– Ne znam čime pune klubove. Nemam sluha za tu muziku i ne mogu da sudim nečemu što ne slušam. Protiv njih dvije nemam ništa, ali imam protiv tog ponašanja u rijalitiju, ali to više nije tema. Da se ne foliram, stvarno nemam nikakvu mržnju prema njima, niti animozitet. Nisam ih simpatisala, pa je tako i dalje – rekla je Tamara za Svet na pitanje o njihovim nastupima.

Đurićeva se potom osvrnula na neprijatnu situaciju koju je imala sa učesnicom Zadruge 3 Tarom Simov. Tara ju je nazvala “prostitutkom” u uživo programu, a Tamara joj ovako odgovara:

– Ja sam odreagovala profesionalno. Nisam je čula direktno, već sam samo vidjela kako su ostali zadrugari reagovali na njenu rečenicu. Naišla je na kritike svih njih, a ja nisam htjela da ulazim u dubiozu sa njom. Produkcija ju je kaznila na način a nakoji su oni mislili da treba da bude sankcionisana. Da sam htjela da budem učesnik, ja bih se sa njom raspravljala. Kao voditelj mogu da kažem da nisam iznenađena. Da sam psihijatar, prepisala bih joj neku terapiju. Iz ugla učesnika ona bi mi plivala u bazenu ili u onom jezeru, a iz ugla voditelja mogu da kažem da je produkcija odredila adekvatnu kaznu za njeno ponašanje – rekla je Tamara.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO