Zabava

"Nikada nije privodila momke kući" Zlatina kućna pomoćnica otkrila pikanterije iz NAJINTIMNIJIH DIJELOVA njenog života

Kućna pomoćnica Zlate Petrović navodno je riješila da otkrije kako se pjevačica ponašala kada je bila kod kuće.

"Nikada nije privodila momke kući" Zlatina kućna pomoćnica otkrila pikanterije iz NAJINTIMNIJIH DIJELOVA njenog života
FOTO: M. MILANKOVIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica Zlata Petrović je nedavno sve šokirala kada je izjavila da se prvi put udala sa samo 14 godina, i to na nagovor roditelja, a ističe da ga nikada nije voljela i da nije željela da bude sa njim, pa je tako nakon dvije godine braka pobjegla od supruga.

Zlata je nakon toga ušla u vezu, a potom i brak, sa Hasanom Dudićem sa kojim je dobila sina Mikija, a nakon razvoda se udala za voditelja Zorana Pejića Peju, sa kojim je dobila sina Jovana. Zlatina kućna pomoćnica navodno je radila za nju nekoliko godina, a riješila je da otkrije sve tajne i pikanterije iz pjevačicinog života.

– Krenula sam da radim kod nje kada je Jovan imao sedam mjeseci, i radila sam par godina za nju i pravo da vam kažem, meni nikada ljepše nije bilo – započela je pomoćnica.

– Nikada nije privodila momke kući, uvijek je prema meni bila najbolja. Imam za nju samo riječi hvale, dobijala sam i poklone i sve, bila sam 24 sata kod nje. Kada mi bude rođendan da mi 50 maraka, pa kad se vrati sa turneje me isto čašćavala. Kad idemo da pazarimo za nju uvijek je kupovala i meni. Ako kupi nešto za sebe što joj se ne svidi odmah je proslijedila meni. Vraćala sam se kući sa džakovima punim stvari nekada – priča kućna pomoćnica.

Ona je istakla da joj je pjevačica rado pomagala oko kućnih poslova i da joj to nikada nije bio “blam”:

– Ona kada je kod kuće uvijek je htjela da mi pomaže, ona pegla ja perem i obrnuto. Stavi turban na glavu, zavrne rukave i riba – dodaje, prenosi Blic.

Zlata i Goca Božinovska su najpoznatije estradne kume, a njihove dogodovštine se prepričavaju godinama, a sada su otkriveni i neki detalji koje niko nije znao:

– Jao ona i Goca su stalno pravile neke ludorije, one su bile takav duo. Vanesa i Goca dođu kod Zlate da se spremaju za izlazak, pa krenemo svi da se smijemo, pijemo, šalimo i onda ne odu nigdje i super se provedemo. Svi su me prihvatili kao da sam član porodice, niko me nikada nije gledao sa visine, Zlata je uvijek vodila mene gdje god da je išla. Ja joj kažem Zlato nisam stigla da operem nešto, ona me otjera da idem kući i uzme ona opere jer zna da sam umorna – ispričala je Zlatina bivša kućna pomoćnica.

Prihvati notifikacije