Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NIKO MI JE NEĆE OTETI” Haris Džinović bezuslovno vjeruje svojoj supruzi

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Popularni pjevač u srećnom je braku sa 27 godina mlađom kreatorkom Melinom Džinović, a iako ona važi za jednu od ljepših žena na našim prostorima, Haris tvrdi da ne brine o tome da li se njegovoj supruzi udvaraju drugi muškarci.

Zbog poslovnih obaveza Melina je svakodnevno na putovanjima širom svijeta gdje se susreće sa mnogim svjetskim zvijezdama. Njenog supruga Harisa to previše ne dotiče, jer kako tvrdi, ona posjeduje sve kvalitete koje jedna supruga i majka treba da ima i zato muškarci mogu samo da pokušavaju da mu je “ukradu”.

– Ne mora ona otići na put, nju može neko preoteti u komšiluku, to samo zavisi od nje. Za sada je Melina jedna visokokvalitetna i moralna osoba, koja vodi računa o tome da bude odana supruga, dobra majka i dobar prijatelj. To su njene sjajne osobine, tako da veoma malo šanse ima, skoro nikakve, da ona krene takvim putem – kaže o svojoj supruzi Džinović.

Ovaj bračni par se može pohvaliti jednim od najskladnijih brakova, a oni su zaljubljeni kao prvog dana. Pjevača je Melina osvojila na prvi pogled, a zajedno su već 18 godina.

(Expresstabloid)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO