Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na
Link je kopiran

“NIKO NIJE MOGAO DA OTKAŽE NEŠTO ŠTO NIJE ZAKAZANO” Bajagin menadžer demantovao da je bendu otkazan nastup u Hrvatskoj

Kultura
Autor:

Foto: Saša Džambić / Promo

Na ovogodišnjim “Danima piva” u Karlovcu trebalo je da nastupi i Bajaga, ali umjesto njega goste će zabavljati “Hladno pivo”, međutim menadžer Gane Pecikoza demantovao je da je poznati beogradski bend uopšte trebalo da nastupi.

Kako piše hrvatski portal “Index”, Radio Mrežnica nezvanično navodi kako se zamjena dogodila zbog pritiska dijela udruženja boraca koji su izrazili negodovanje mogućnošću da Bajaga ovdje gostuje. Fima “Fest”, koncesionar “Dana piva” zadužena za sadržaj i nastupe izvođača, program je znatno ranije predstavila Gradu Karlovcu i nikakvih problema nije bilo već je protivljenje počelo otkako je prije oko 20 dana informacija puštena u javnost.

Nastup Momčila Bajagića otkazan je tako praktičko u posljednjem trenutku, a koncesionaru je navodno “suptilno predložena izmjena izvođača”, piše ovaj portal.

Iako na početnoj strani veb sajta “Dana piva” u Karlovcu i dalje stoji video snimak objavljen na “Jutjubu” aprila ove godine u kojem je Bajaga predstavljen kao dio programa, Pecikoza smatra da bend nije trebalo da nastupi u ovom gradu.

– Niko nije mogao da otkaže nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa ‘Bajage i Instruktora’ u Karlovcu, međutim, oni su se odlučili za drugu soluciju. Nijedan ugovor niko nije potpisao sa organizatorima, tako da je nemoguće da otkažemo nešto za šta nismo bili angažovani. Apsolutno je pravo svakog organizatora da dovede muzičare koje on želi. Nama je važno da sutra imamo veliki koncert u Puli, koji, eto, nikakvi branitelji nisu probali da spriječe – rekao je Pecikoza za Tanjug, prenosi Blic.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO