Zabava

"Niko nije tu nevin” Slavica Đukić Dejanović analizirala brak Dalile i Dejana (FOTO)

Prof. dr Slavica Đukić Dejanović u jednoj emisiji prokomentarisala je odnos trenutno najpopularnijeg ljubavnog trougla u rijalitiju Zadruga.

"Niko nije tu nevin” Slavica Đukić Dejanović analizirala brak Dalile i Dejana (FOTO)
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT

Kako je odnos Dalile i Dejana Dragojevića sve aktuelniji u javnosti, Slavica se dotakla njihovog braka, pa rekla da su očigledno živjeli u zabludi, prenosi Blic.

FOTO: UROŠ ARSIĆ, MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: UROŠ ARSIĆ, MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– Mislim da je za tog njenog supruga početak nekog novog života i da on treba da ima isto naučenu lekciju iz svega toga. On će sazreti u svemu tome. U principu, žene ostavljaju muškarce u koje nemaju sigurnost, muškarci ostavljaju žene kada se zaljube u drugu ženu. Principi naravno imaju izuzetke, ali se prosto muški i ženski mozak potpuno razlikuju. Ta njihova zabluda da im je partnerska veza bila idealana, morala je nekada da doživi i realnost – kaže Đukić Dejanović, pa nastavlja:

– Bijele laži mogu da spasu brak. Šta je bijela laž? Neću ništa reći što će mog partnera da povredi, neću mu to reći, jer ne želim da pati, a volim ga. Ako ga ne volim, onda je to smišljena laž. Oni su bili u laži svih boja, samo toga nisu bili svjesni. Njihov život nije bio iskren, kao ni međusobni odnos. Nisu smjeli da ostanu sami sa sobom i pitaju: “Koga volim”? Kada damo iskreno odgovor na to pitanje, onda ćemo vidjeti koliko smo, prije svega, iskreni prema sebi, što je uslov da budemo iskreni i prema drugima. U odnosu Dalile i Dejana nema nevinih – zaključuje Slavica u emisiji Magazin In.

Prihvati notifikacije